Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vasúti szállítmányozás képes leírás - Szállítmányozás.tlap.hu
részletek »

Vasúti szállítmányozás - Szállítmányozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szallitmanyozas.tlap.hu » Vasúti szállítmányozás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Belföldi és átmenő vasúti szállítmányozás

Belföldi és átmenő vasúti szállítmányozás

Cégünk tevékenységi körébe tartozik a belföldi, kiviteli, behozatali valamint az átmenő vasúti szállítmányok szervezése és lebonyolítása. Ezen túlmenően egyedi vagonos, vagoncsoportos illetve irányvonatként közlekedő küldemények továbbítása történik a fenti relációkban, az európai és az ázsiai kontinensen.

Isd Portolan Kft

Isd Portolan Kft

Az Isd Portolan Kft. a térség egyik meghatározó logisztikai társasága, amely 1992-ben történt alapítása óta folyamatosan bővülő komplex logisztikai szolgáltatást nyújt megrendelői részére. A képzett szakember gárda korszerű informatikai háttérrel támogatva magas színvonalon végzi a nemzetközi logisztikai feladatait. A komplex logisztikai szolgáltatás számunkra nem egyszerű fuvarközvetítést jelent, hanem a közúti, vasúti, folyami és a tengerhajózási szállítmányozási, a raktározási és a kikötői szolgáltatások teljes skálájának összehangolását.

Pultrans Vasúti Szállítmányozási Kft

Pultrans Vasúti Szállítmányozási Kft

A Pultrans Vasúti Szállítmányozási Kft.-t 1990. június 1-én alapították a magyarországi építőipar vasúti szállítási igényeinek kiszolgálására. Társaságunk jelenleg 579 db különböző típusú sűrített levegővel üríthető vasúti tartálykocsit üzemeltet, melyekben a poranyagok széles választékát -cement, mészkőliszt, timföld, pernye, mészpor, mészhidrát, szóda, földpát, zeolit, kősó, stb.- szállítjuk. Fő szolgáltatásaink: Vasúti és összetett -elsősorban vasút + közút- szállítás szervezése, vagonok, bérbeadása, teljes logisztikai szervezés

Szibéria Sped - szállítmányozás

Szibéria Sped - szállítmányozás

Cégünket Nagy László alapító, cégtulajdonos hozta létre. Első vállalkozása 1989-ben kezdődött, ekkor mint egyéni fuvarozó, 1997-óta pedig mint hivatalosan bejegyzett NL - Szibéria-Trans Egyéni Cég amely tagja a Kereskedelmi és Ipari Kamarának, majd 2007-ben lett létrehozva a Szibéria Sped Kft. A Szibéria Sped fő profilja a belföldre és Európa területére történő szállításon túl a volt FÁK országokba és a közel-keletre történő áruszállítás, melynek terén több mint másfél évtizedes tapasztalattal rendelkezünk.

Vasúti és közúti szállítmányozó cég

Vasúti és közúti szállítmányozó cég

Konvencionális osztályunkon dolgozó kollégáink segítségére állnak minden olyan fuvarfeladat megoldásában, amely nem konténerfuvarozás és nem légi szállítás. Az évek során kialakult jó és megbízható partnerkapcsolatainkat használjuk, hogy Ön elégedett lehessen szolgáltatásainkkal. Vasúti fuvarozás, export-import, tranzit, reexpedició

Tuti menü