Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vámügyintézés képes leírás - Szállítmányozás.tlap.hu
részletek »

Vámügyintézés - Szállítmányozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szallitmanyozas.tlap.hu » Vámügyintézés
Keresés
Találatok száma - 6 db
Alba-Zöchling Kft. Székesfehérvár

Alba-Zöchling Kft. Székesfehérvár

Telephelyünk Székesfehérváron, a Sóstó Ipari Park területén található. Közúton jól megközelíthető, az M7 autópálya a 63-as út és a Székesfehérvárt elkerülő körgyűrű kereszteződésénél két körforgalmon áthaladva érhető el. Korszerű informatikai és technikai rendszerünk mellett, több nyelvet beszélő, szakképzett kollégákkal, munkánk minősége is jelentősen megváltozott.

Depologis

Depologis

Vámügynöki irodánk a Buda-térségi Vám- és Pénzügyőri Hivatal, Törökbálint-Depo Logisztikai Központ területén működő szolgálati helyen, közvetlenül a vámhivatal irodáinak szomszédságában található. Munkatársaink szakmai hozzáértése, több éves vámkezelési tapasztalata, precizitása és lelkiismeretes munkavégzése a biztosítéka ügyfeleink elégedettségének!

Dual-Centrum Kft

Dual-Centrum Kft

A Dual-Centrum Kft. vámügynökség olyan széleskörű, speciális összetételű szolgáltatással áll tisztelt Megbízóink rendelkezésére amilyet valószínűleg nem, vagy csak nehezen találhat meg más cégeknél. Munkánkkal elsősorban a külkereskedelemmel foglalkozó vállalkozásokat szeretnénk segíteni teljes körű vámügyintézéssel, külkereskedelmi ügyintézéssel és ezekhez kapcsolódó naprakész tanácsadással.

Dumics Kft

Dumics Kft

Ahhoz, hogy a legmagasabb színvonalon tudjuk szolgáltatásainkat nyújtani, szükségünk van arra, hogy ismerjük az Önök igényeit és a szállításaikkal kapcsolatos gyakorlatát. Minden megbízó esetén egy kolléga a felelőse az adott szállításoknak. Feladata, hogy magas szinten ismerje az elvárásokat és a feladat részleteit.

Incon Logistic Zrt

Incon Logistic Zrt

Napjainkban az üzleti élet számos területén, különösen az autó- és elektronikai iparban, az elvárások mind nagyobb kihívást jelentenek a fuvarozási, szállítmányozási és logisztikai vállalatok számára. Ezt felismerve arra szakosodtunk, hogy Megbízóink részére testreszabott, az adott vállalati termelési, szolgáltatási struktúrájához jól illeszkedő rendszereket fejlesszünk ki.

Martfa Bt

Martfa Bt

Cégünk a Martfa Ipari és Szolgáltató Bt. 1994 óta van a piacon. Fő gazdasági tevékenységünk a Vámügyintézés melynek keretében mindennemű a Vámmal kapcsolatos ügyek intézését elvégezzük. Cégünk 12 éves fennállása fémjelzi hogy bár ezen időszak alatt igen sok változáson ment keresztül a szakma nem kis mértékben csökkent a vámkezelések iránti kereslet hisz beléptünk az Europa Unioba miáltal az áruk már szabadon közlekedhetnek /vámkezelések igénybevétele nélkül/ mi talpon tudtunk maradni. Úgy gondolom ez nem nagyképűség részünkről hogy akkor talán nem vagyunk a szakmában rosszak, nem az a célunk hogy egyszeri ügyfeleket szerezzünk, hanem megelégedett és rendszeres illetve visszatérő ügyfélkörünk legyen ezt a célt eddig sikerült megvalósítanunk, ügyfeleink ajánlata hozta egymást s nem a reklámok.

Tuti menü