Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Személyszállítás képes leírás - Szállítmányozás.tlap.hu
részletek »

Személyszállítás - Szállítmányozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szallitmanyozas.tlap.hu » Személyszállítás
Keresés
Találatok száma - 12 db
24 órás sofőrszolgálat

24 órás sofőrszolgálat

Engedje meg, hogy pár mondatban bemutassuk cégünket, annak profilját valamint szolgáltatásait. Sokak számára ismerősen csenghet vissza sofőrszolgálatunk neve. A méltán híres Forma 1-es pilóta gyorsaságát és versenyszellemét is megőrizve cégünk alapelve a biztonság a kiszámíthatóság valamint a pontosság. A sofőrszolgálat lehetséges megoldás minden olyan helyzetben amikor tisztelt megrendelőink már nem kívánnak felelősséget vállalni az aktív közlekedésben.

Abibusz

Abibusz

Vállalkozásunk 1998-óta foglalkozik személyszállítással. Fő tevékenységi körünk belföldi és nemzetközi személyszállítás. Europa uniós követelményeknek megfelelünk. Célunk maximálisan megfelelni megrendelőinknek, hogy visszatérő partnerekké váljanak. Vállalunk transzfereket, városnézést, kirándulásokat, dolgozói járatokat, kulturális és sportrendezvényre való szállításokat, cégeknek, magánszemélyeknek, utazásszervezőknek, utazási irodáknak, óvodáknak, iskoláknak, művészeknek.

Buszbérlés , autóbuszrendelés  , Traveller 21 Kft.

Buszbérlés , autóbuszrendelés , Traveller 21 Kft.

A Traveller 21 Kft. a jelenlegi formában 2000 óta vesz részt a különjárati személy-szállításban, kényelmes, biztonságos járművekkel, kedvező áron. Az autóbuszok mindegyike technikailag és esztétikailag is megfelel az Európai Uniós normáknak. Gépkocsivezetőink több éves nemzetközi gyakorlattal és idegen nyelv ismeretével is rendelkeznek. Szolgáltatásaink: bel- és külföldi kirándulások, osztálykirándulások, esküvők, európai körutak, kiállítások, rendezvények és konferenciák vendégeinek szállítása, idegenforgalmi programok lebonyolítása (pl.: városnézés, Dunakanyar, Balaton, pusztaprogram stb.) dolgozók szállítása, reptéri transzferek Célunk, hogy a Megrendelőink és az Utasok megelégedésére pontosan, biztonságosan, jó hangulatban bonyolítsuk le az utaztatást és ezzel elnyerjük további bizalmukat.

Buszbérlés, autóbuszrendelés

Buszbérlés, autóbuszrendelés

2002 óta foglalkozunk belföldi és nemzetközi személyszállítással egyaránt. Autóbuszaink mindegyike technikailag és esztétikailag is megfelel az Európai Uniós normáknak. Buszvezetőink több éves nemzetközi gyakorlattal rendelkeznek. Célunk, hogy Utasaink megelégedésére pontosan, biztonságosan, jó hangulatban bonyolítsuk le az utaztatást, és ezzel elnyerjük bizalmukat.

Fitos-Bus Kft.

Fitos-Bus Kft.

Személyszállítás,buszbérlés,buszrendelés belföldre és külföldre. Iskolai csoportok, munkahelyi dolgozók, utazási irodák, nyugdíjas klubok, állami szervezetek stb. szállítása. Autóbuszaink 50 fős nemzetközi forgalomban használt teljes felszereltségű járművek. Minőség és megbízhatóság kedvező árakon ! Email cím: fitos-bus@fitos-bus.com

Kisbuszos szállítás Németországba

Kisbuszos szállítás Németországba

Cégünk kisbuszos személyszállítással foglalkozik Magyarország és Németország között.Útvonalainkat úgy kalkuláltuk ki, hogy az adott tartomány nagyobb városait érintve haladjunk. Szolgáltatásunk házig vagy a kívánt címig terjed, így nyugodtan utazhat nagyobb csomaggal hisz nem hagyjuk magára az új helyén. Sofőr kollégáink tapasztalt rutinos vezetők személyszállítói vizsgával. Amennyiben az élet úgy hozza, hogy Németországba utazna vagy onnan térne haza Magyarországra akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy tekintse meg honlapunkat és foglalja le a helyét akár online. Várjuk szíves érdeklődését.

Maverick Transport

Maverick Transport

A személyszállításban szerzett több, mint 15 éves tapasztalattal, szeretnénk egy olyan szolgáltatást bemutatni Önnek, amely a luxus limuzintól a turistabuszon át a veterán autóbusz kategóriájáig, foglalkozik személyek, csoportok szállításával. A járműveket nagy rutinnal és magas felkészültséggel rendelkező gépkocsivezetők vezetik. Folyamatosan bővülő járműparkból biztosan megtalálja a megfelelő férőhelyes, komfortfokozatú és elképzeléseinek megfelelő járművet. A magas komfort fokozatoknak köszönhetően, biztosított a kényelmes és biztonságos utazás ügyfeleink számára.

Reptéri Transzfer Limuzin Bérlés

Reptéri Transzfer Limuzin Bérlés

Limo kölcsönzés transzfer igénybevételéhez! Transzfer ami két pont között a legrövidebb út Transzfer az a szolgáltatásunk, amikor utasainkat Budapest egész területén (a) pontról (b) pontra juttatjuk el királyi pompával. Ide sorolhatjuk a reptéri, de minden olyan utaztatást, amikor személyek vagy csoportok szállítását reprezentáljuk különleges járműveinkkel. Limuzin szolgáltatásunk alkalmas ezt a rövid időt is tartalmasabbá tenni, ha megrendelésében jelzi extra igényeit. Limuzin bérlés transzfer szolgáltatáshoz. Kérje ajánlatunkat most!

Reptéri Transzfer Személyszállítás

Reptéri Transzfer Személyszállítás

Cégünk, az Agora Transz-F'Air Kft. háztól-házig reptéri transzfer szolgáltatást nyújt turista, valamint üzleti ügyfelei részére Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc és e települések vonzáskörzetéből a budapesti, debreceni és bécsi repülőterekre. Külön kérésre egyedi úti célokra is igényelhető a transzfer.

Hirdetés
Taxi Szántód rendelés

Taxi Szántód rendelés

A Taxi Zamárdi fix transzfer árakkal várja az utazóközönséget a Balaton déli partján, éjjel-nappal hívható 06 30 715 0000 telefonszámon. Egyterű klimatizált autónkban akár 6 fő is utazhat, bankkártyát is elfogadunk. Az előre fixált transzfer árakkal Ön már előre kiszámolhatja a fuvarköltséget, és azzal tervezhet is. 30 éves taxis múlttal, alapos helyismerettel várjuk a hívásokat, de akár előre megbeszélt időben is helyszínre érkezhetünk. Zamárdiból számos településre fix transzfer árakon szállítjuk utasainkat, ilyen pl.: Szántód, Balatonföldvár, Balatonszárszó, Balatonendréd, Balatonszabadi, Balatonőszöd, Siófok kiliti, Siófok.

Telekocsi Németország

Telekocsi Németország

Németországi utazás előtt áll akkor mindenképpen keressen minket, mert egy baráti ajánlattal lehet gazdagabb. Több nagy várost érintve haladunk, így szinte mindenki megtalálja a neki kedvező célállomást. Autónk minden szombaton reggel indul Budapestről, és Ausztrián keresztül szedi a kilométereket Németországba. Amennyiben szeretné, hogy házhoz vigyük akkor sincs probléma, mert nálunk ez a szolgáltatás mindenkinek jár. Várjuk csoportok jelentkezését is, minden utazás megoldható, csak keressen meg minket.

Viza Travel Kft.

Viza Travel Kft.

A pécsi Viza Travel Kft. háztól-házig reptéri transzfer szolgáltatásunk igénybe vételével utasaink kényelmesen juthatnak el lakóhelyükről a Budapest Liszt Ferenc repülőtérre és vissza, vagy az általuk megjelölt helyre. Hazai repülőterünk mellett kínálatunkban jelenleg Pozsony, Bécs, Graz, Zágráb és Eszék szerepelnek, mint lehetséges úti célok. Gépkocsijainkkal elsősorban Baranya, Tolna és Somogy megyéből szállítjuk utasainkat. Menetrendszerinti repülőjáratok mellett egyéni utazáshoz is igénybe vehető szolgáltatásunk, magyarországi és külföldi úti célokhoz egyaránt.

Tuti menü