Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szállítmányozó cég képes leírás - Szállítmányozás.tlap.hu
részletek »

Szállítmányozó cég - Szállítmányozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szallitmanyozas.tlap.hu » Szállítmányozó cég
Keresés
Találatok száma - 13 db
Atimi-Trans kft

Atimi-Trans kft

Engedje meg, hogy bemutassuk az Atimi-Trans Kft tevékenységét, mely 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Közúti fuvarozás és szállítmányozás területén tevékenységünk 15 éves szakmai múltra tekint vissza. 2007-ben a megnövekedett paci igények kielégítése érdekében, elindítottuk cégünk átszervezését, aminek köszönhetően ma már széleskörű logisztikai szolgáltatásokkal tudunk az ügyfeleink rendelkezésére állni.

Autószállítás és egyéb járművek fuvarozása

Autószállítás és egyéb járművek fuvarozása

Külföldön és belföldön egyaránt vállaljuk meghibásodott vagy balesetet szenvedett autók mentését. Az autómentés után ránk bízhatja a javítási munkákat is. Szervizünk minden hétköznap rendelkezésére áll, sőt kérésére a szállítás és a javítás idejére bárautót biztosítunk. Megbízhat minket az autószállítás feladataival is. Vállaljuk versenyautók, alacsonyépítésű sportkocsik szállítását, de munkagépeket, targoncákat is elfuvarozhatunk telephelyére. Akár külföldön vásárolt autóját is hazaszállítjuk. Hívjon bátran!

Becker és M Kft.

Becker és M Kft.

A Konténer Budapest, főként a főváros területén nyújt kiemelkedő, szerteágazó szolgáltatási rendszert, melyek munkavégzési területeit az alább olvashatjuk: sitt szállítás, szemétszállítás, zöldhulladék elszállítás, épületbontás, építési törmelék szállítás, gépi földmunka, tereprendezés sóder, homok, kavics, murva és termőföld kiszállítás Természetesen a cég mindig, minden esetben a minőséget, a precizitást szem előtt tartva dolgozik, rendkívül kedvező árakon, az egyedi igényeknek minden esetben maximálisan megfelelve. A cég már 1988 óta található meg a hazai szférában, rendületlenül fejlődik.

Eumovers

Eumovers

Nemzetközi költöztetés,szállítás EURÓPAI UNION belül! 12tonnás nemzetközi fülkés,emelőhátfallal elátott tehergépkocsink rendelkezésére áll az értékei költözetésére. Gyors,kiszámítható,expre ssz! Áraink egyedi előre megbeszélés szerint! érdeklődjön 06203670234-es telefonszámon,vagy a info@eumovers.hu E-mail címen További információkért keresse fel weboldalunkat www.eumovers.hu

Futex Car Bt. - Fuvarban utazunk

Futex Car Bt. - Fuvarban utazunk

Fuvarozót, szállítót keres? A fuvarozás kiszervezésével Ön időt és energiát takaríthat meg, valamint a kiadásai is csökkennek lévén a járművek üzemeltetése a szolgáltatót terheli. A vállalatnak ezáltal lehetősége nyílik, egyedi igényei alapján összeállított szolgáltatásokat igénybe venni, míg maga a fő üzleti tevékenységeire koncentrálhat. Cégünk az áruterítés és fuvarozás, nemzetközi fuvarozás és nemzetközi áruterítés többéves szakmai tapasztalatával rendelkezik. Mi egyedi szállítási problémájára is ideális megoldást kínálunk! Látogasson el oldalunkra!

HUNGIT-LOGISTIC - Nemzetközi szállítmányozás

HUNGIT-LOGISTIC - Nemzetközi szállítmányozás

Cégünk jól képzett szakemberei által amit biztosítani tudunk Önnek, optimális és költséghatékony megoldások a nemzetközi- és belföldi szállítmányozás, valamint a raktárlogisztika területén. Tevékenységünk szerves részei: komplett rakományok szállítása kisteherautókkal és 24 tonnás kamionokkal részrakományok és kisebb küldemények szállítása gyűjtőáru szállítás speciális áruk szállítása (hűtést igénylő, veszélyes, folyékony és siló áruk) túlméretes küldemények szállítása belföldi disztribúció szállítmánybiztosítások megkötése

Logsped - szállítmányozás

Logsped - szállítmányozás

Minden ami szállítmányozás: Belföldi és nemzetközi szállítmányozás, Magyar általános szállítmányozási Feltételek, Szállítmányozási Kézikönyv, Szállítmányozással foglalkozó szaklapok, Szállítmányozással kapcsolatos hírek, információk

METCOSPED Kft.

METCOSPED Kft.

Két legjelentősebb szolgáltatási területünk a vasúti, ill. a közúti szállítmányozás, de egyre bővülő forgalmat bonyolítunk a tengerentúli konténeres szállítmányozás terén is. Természetesen kapcsolataink és tapasztalataink alapján minden típusú szállítmányozási feladatra készen állunk, történjen az közúton, vasúton, légi vagy vízi úton. Társaságunk 1998-ban vezette be az ISO szabvány rendszert, mely alapján szolgáltatásainkat végezzük. Jelenlegi tanúsításunk 2011 februárjában történt, amikor megkaptuk az ISO 9001:2008 Tanúsítványt. Cégünk tagja a Magyar Szállítmányozók és Logisztikai Szolgáltatók Szövetségének, a Magyar Külgazdasági Szövetségnek, a Vám-, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetségének és természetesen a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarának.

Nemzetközi halottszállítás

Nemzetközi halottszállítás

Nemzetközi halottszállítás és temetkezés temetések lebonyolítása külföldön, vagy halottak hazaszállítása. Cégünk vállalja a külföldön elhalálozott személy hazahozatalát, vagy Magyarországról való elszállítását szakszerűen, betartva a törvényi előírásokat. Külföldi temetkezések lebonyolításához kérdezze szakértő csapatunkat, bizalmasan fogjuk kezelni adatait. Rézből, kerámiából vagy műanyagból készült urnáink a hamvak tárolására kegyeletteljes megoldást jelentenek. Hamvasztás után átadjuk az úrnát benne a hamvakkal, vagy igény szerint lebonyolítjuk a temetést egyaránt.

Hirdetés
Noel Gold

Noel Gold

Megrendelőink felé nemcsak fuvarozunk vagy fuvaroztatunk, hanem megszervezzük a szállítandó áru felvételi és rendeltetési helye közötti leghatékonyabb szállítási lehetőségeket. Mindezt összehangoljuk, és a szállításban résztvevő valamennyi közreműködő segítségével az árut az előírt időre célba juttatjuk, a leggyorsabb, leggazdaságosabb és legbiztonságosabb útvonalon. Tesszük ezt úgy, hogy teljes mértékben betartjuk a szállítás során érintett országok (feladási, tranzit, rendeltetési ország) hatósági rendelkezéseit, és természetesen a megbízók külön előírásait is, az áru kezelésére, illetve rakodására vonatkozóan. Egyszóval: logisztika felső fokon.

Szállítás, szállítmányozás, vámügyintézés

Szállítás, szállítmányozás, vámügyintézés

Szállítás, szállítmányozás, konténeres szállítás, légszállítás, közúti szállítás, vasúti szállítás, fuvarozás, vámügyintézés, vámkezelés, raktározás, intrastat, környezetvédelmi termékdíj. Mindent egy helyen megtalál a törökbálinti DEPO területén. Ingyenes tanácsadás, szállításban, vámügyintézésben és minden logisztikai kérdésben.

Szállítmányozás a visegrádi országokba

Szállítmányozás a visegrádi országokba

Szállítmányozás tevékenységünket elsősorban a ?visegrádi országok? területén végezzük, a magyar, cseh, lengyel, szlovák régióban nyújtunk kiemelkedő szállítási szolgáltatásokat. Cégünk nem csupán hamar célba juttatja rakományát, de páratlan kapcsolatrendszerén keresztül kiemelkedő biztonságot nyújt. Tapasztalatunk és kapcsolatrendszerünk páratlan a régióban (Csehország, Szlovákia, Lengyelország). Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek, jól képzettek a szállítások többsége rutin feladat számukra. Vállaljuk közúti fuvarok szervezését 1, 5 tonnás furgonokkal, 3, 5 tonnás, kamionokkal, normál 24 tonnás ponyvás szerelvényekkel, igény esetén darabáruk, temperált és veszélyes áruk fuvarozását.

Szállítmányozó cégek gyűjteménye - Business Homeland Kft.

Szállítmányozó cégek gyűjteménye - Business Homeland Kft.

Célunk, hogy aki nálunk keres, találjon is! Éppen ezért szakértőinkkel minden nap azon dolgozunk, hogy Ön elégedett legyen adatbázis szolgáltatásunkkal. Ezt az oldalt kizárólag hazánkban bejegyzett cégek, vállalkozások keresésére és céginformáció szolgáltatásra fejlesztettünk ki, melyben akár cégnév vagy cím ismerete nélkül is megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb terméket és tevékenységet. Tegye színesebbé, személyesebbé cége arculatát, közzétéve aktuális ajánlatait, akcióit, szolgáltatásait.

Tuti menü