Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szállítmányozási szoftverek képes leírás - Szállítmányozás.tlap.hu
részletek »

Szállítmányozási szoftverek - Szállítmányozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szallitmanyozas.tlap.hu » Szállítmányozási szoftverek
Keresés
Találatok száma - 8 db
AMTech Rendszerház Kft. - Vállalatirányítási szoftver

AMTech Rendszerház Kft. - Vállalatirányítási szoftver

Ha Önnek van már egy ügyviteli szoftvere, amivel nem teljesen elégedett, vagy most gondolkodik, hogy véget vet a több kisebb szoftver és Excel táblák sokaságának, akkor jó helyen jár. A cég minden területét átfogó vállalatirányítási szoftvert, valamint kapcsolódó szervezeti képzéseket javaslunk, mert ilyen az egyedi szoftver! Hiszünk benne, hogy a jó vállalatirányítási szoftver pénzt termel! Oldalunkon olyan általunk fejlesztett vállalatirányító szoftverekkel ismerkedhet meg, mint a kintlévőség kezelő szoftver, az ApropóVadász, mely üzleti partnereit kezeli egy rendszerben, Octopus, az SMS marketing kampány mester, valamint a döntéstámogató rendszer.

Cms Kft

Cms Kft

A CMS Kft. 1991 végén alakult az IT -Információ Technológia- területen több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkező szakértő vezetésével. Cégünk célkitűzése a kezdetektől a mai napig az IT területeten jellemző folyamatos fejlődés követése, a technológiai újítások tevékenységünkbe integrálása, ezáltal partnereinknek naprakész, professzionális megoldások nyújtása szoftver és hardver területen egyaránt.

Járműkövetés, flottakövetés hatékonyan

Járműkövetés, flottakövetés hatékonyan

Itt az idő, hogy Ön is korszerűsítse rendszerét, mégpedig egy olyan járműkövetési megoldásokkal, melyek megkönnyítik mindennapjait, s átlátható képet kaphat a jelenlegi projektekről, valamint tud tervezni, akár Ön vagy épp a volánnál ülő sofőrje. Hasznos technológia, melyet a WebEye kínál Önnek. A flottakövetés új lehetőségeinek kihasználásával Ön költséghatékonyabb megoldásokkal indíthatja az Új Évet. A GPS járműkövetés rendszere megkönnyíti a szállítmányozást, átlátható képet fest le a tényekről. Egyéb szolgáltatásaival tökéletes és hasznos rendszere lehet az Ön vállalatának is.

Kulcs Soft

Kulcs Soft

A Kulcs-Soft története 1988-ban kezdődött, amikor megjelentek az első vállalkozások, kereskedések. Az alapító, Kulcsár Tibor ekkor még egy kisszövetkezetben dolgozott, mint rendszerszervező.szabályoknak megfelelő számlát. 1988 decemberében 'egy-ismerősének-az-ismerősének-az-isme rősének' volt egy ruhakereskedése és szeretett volna naprakész nyilvántartást a bolt készleteiről. Kulcsár Tibor elvállalta a munkát és 15 nap alatt a karácsonyi szünetben elkészítette az első készletnyilvántartás programot. A program annyira sikeres lett, hogy a megrendelő mindenkinek dicsekedett, hogy milyen pontosan és naprakészen tudja nyilvántartani készleteit.

Raktárkezelő program

Raktárkezelő program

Raktárkezelő program már 10.900 Ft-tól! Korlátlan számú termék árukészletének nyilvántartása, tetszőleges számú raktárban, vonalkód kezelése, leltár, stb.Nagyon sokan keverik a raktárkezelő és a készletnyilvántartó fogalmakat, azonban ez a két szó két teljesen eltérő típusú programot takar. A raktárkezelő programokat olyan helyeken (pl. raktárban) használják, ahol nem kell számlákat kiállítani, csupán a termékek árukészletének nyilvántartására, nyomon követésére van szükség. Ezzel szemben készletnyilvántartó programot pedig olyan helyen (pl. bolt, iroda, stb.) használnak, ahol az árukészletek nyilvántartásán túl szükség van számlák kiállítására is.

Régens Szoftver

Régens Szoftver

Célunk nemzetközi, komplett szállítási feladatok ellátását támogató szállítmányozási szoftverek fejlesztése -Régens GroupBy, Régens Track-, melyek hosszútávon biztosítják a szállítmányozási szakma szereplőinek a versenyképes informatikai hátteret. Az ügyfélmegbízások folyamatos nyomon követésével, naplózásával és visszakereshetőségével lehetővé válik a szállítmányozással foglakozó munkatársak hatékony és pontos munkavégzése és a megrendelők folyamatos tájékoztatása az általuk feladott megrendelések végrehajtási állapotáról.

Translog Kft.

Translog Kft.

Cégünk 12 éve foglalkozik integrált logisztikai és közlekedési informatikai rendszerek tervezésével, fejlesztésével és telepítésével, ezen belül is szaktanácsadással, rendszertervezéssel, szoftverfejlesztéssel, rendszerüzemeltetéssel. Az elmúlt 12 éves munka eredményeként számos, speciálisan a szállítmányozási, fuvarozási illetve disztribúciós tevékenységet támogató szoftvert fejlesztettünk ki. Más fejlesztő cégekkel kötött megállapodások alapján képesek vagyunk megbízóink ügyviteli igényeinek teljeskörű és integrált megoldására -pénzügy, számvitel, bér, műholdas járműkövetés, SMS üzenetkezelés, fax, stb.-

Warehouse szoftver

Warehouse szoftver

A Program Produkt által készített Warehouse számlázó és raktárkészlet-nyilvántartó program tervezésekor ötvöztük az átláthatóságot, könnyű használhatóságot a bő funkcionalitással. A program rendkívül sokoldalú, mégis pillanatok alatt használatba vehető. A programot kis- és középvállalkozások számára készítettük. A programot olyan vállalkozások számára ajánljuk, amelyek rendelkeznek raktárkészlettel, és szükség van a raktárkészlet naprakész nyilvántartására.

Tuti menü