Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szállítmánybiztosítás képes leírás - Szállítmányozás.tlap.hu
részletek »

Szállítmánybiztosítás - Szállítmányozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szallitmanyozas.tlap.hu » Szállítmánybiztosítás
Keresés
Találatok száma - 4 db
A szállítmányok biztosítója

A szállítmányok biztosítója

A Ghibli Kft a magyarországi gyakorlathoz képest szokatlanul magas - 300.000 USD / év felső határú szállítmányozói felelősségbiztosítással rendelkezik. Tudni kell azonban, hogy az árufuvarozásra irányadó jogszabályi rendelkezések szerint a fuvarozó felelőssége: árukár esetén max. 8,33 SDR / bruttó árutömeg. -kb. 2600-2900 Ft / kg - árfolyamtól függően.

Biztosításközvetítő Kft.

Biztosításközvetítő Kft.

Szállítmánybiztosításainkat megköthetjük egyedileg, vagy csoportban. A biztosítási összeg meghatározása az adott áru bekerülési értéke alapján történik, rendszerint 10% felülbiztosítás figyelembevételével. A biztosítási kártérítés ugyan gazdagodáshoz nem vezethet, de a biztosítás kiterjedhet az áru értékén túl az elmaradt haszon összegére is. Ezt általában tíz százalékban határozza meg a biztosító, de speciális, indokolt esetekben ennél magasabb felülbiztosítást is meghatározhatunk.

Netrisk

Netrisk

A hazai biztosítók nemzetközi szállítmánybiztosítási feltételei, általában igazodik a nemzetközi biztosítási piacon alkalmazott londoni intézményes feltételrendszerhez -Institute Cargo Clauses - ICC- és a nemzetközi szokványoknak megfelelő kockázati köröket tartalmazzák. A szállított áru jellegétől, kárérzékenységétől, a csomagolás és szállítás módjától függően többféle biztosítási fedezet közül lehet kiválasztani a leginkább megfelelőt.

Spedrisk

Spedrisk

A CMR Biztosítás díját azonnal, gyorsan kiszámíthatja oldalunkon, az igényelt limit, a gépkocsi alapadatai és a fedezetbe von gépjárművek darabszámának megadásával. Oldalunkon csak gépjárművenként, vagy szerelvényenként lehetséges a díjszámítás . A fuvarozó forgalma alapján történő díjszámításra egyedi ajánlatkérés szerint van lehetőség .

Tuti menü