Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szállítás vizen képes leírás - Szállítmányozás.tlap.hu
részletek »

Szállítás vizen - Szállítmányozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szallitmanyozas.tlap.hu » Szállítás vizen
Keresés
Találatok száma - 7 db
Fluvivus kft

Fluvivus kft

Fluvius Hajózási és Szállítmányozási Kft. néven 2001. novemberében kezdtük meg tevékenységünket. A társaság fő profilja a hajós árufuvarozás, ezen belül is a belvízi hajózás. A harmadik teljes üzleti évünkben, 2004-ben 149.376 tonna árut fuvaroztunk a Duna-Majna-Rajna víziút tengelyen. A Fluvius nettó árbevétele meghaladta a 2,8 millió eurót.

Hunicorn szállítmányozó Kft

Hunicorn szállítmányozó Kft

Cégünk 1999 óta tagja az 1998-ban alakult Wca-nak. Ez a szervezet egy független szállítmányozókból alakított, szorosan és összehangoltan együttműködő, az egész világra kiterjedő hálózat. Több mint 2000 irodával minden főbb kikötőben és reptéren képviseltetjük magunkat. Az elsődleges cél a megbízókkal, a shipperekkel és a címzettekkel való közvetlen kapcsolattartás, információtovábbítás és a full service biztosítása.

Lagermax Group Kft

Lagermax Group Kft

A Lagermax Aed (Alltime Express Distribution) Hungary Kft. egy 100%-osan osztrák tulajdonban álló szállítmányozási vállalat, amely Ausztriában több mint hetven éves múltra tekint vissza. Magyarországi leányvállalata, a Lagermax Spedíció Kft. 1994-ben alakult Budaörsön, melyből 2002. 01. 01-én kivált az alkatrész importálására illetve raktározására specializálódott Lagermax Aed Hungary Kft.

Multicont Kft - szállítmányozás

Multicont Kft - szállítmányozás

A Multicont Nemzetközi Szállítmányozási Logisztikai Zrt jogelődjét - Multicont Kft - 1989-ben alapították, hazánkban jelenleg is a vezető szállítmányozási vállalatok között tartják számon. Cégünk nemzetközi szerződései és széleskörű kapcsolatrendszere az alapja, hogy Megbízóinknak magas színvonalú-, egyénre szabott szolgáltatást nyújtsunk a nemzetközi szállítmányozás valamennyi területén, legyen az tengeri-, vasúti- vagy közúti szállítás.

Multiland Cargo Kft - szállítmányozás

Multiland Cargo Kft - szállítmányozás

Ez csak egy rövid bemutatkozás cégünk részéről, hiszen azt gondoljuk, igazán csak úgy tud megismerkedni velünk, azaz a tevékenységünkkel, ha azokat ki is próbálja és maga ítéli meg szolgáltatásaink minőségét. A Multiland Cargo saját alapítású Nemzetközi Szállítmányozási Kft., mely 2004. májusában alakult. Az alapítást előzetes piaci felmérések előzték meg annak érdekében, hogy láthassuk, milyen létjogosultsága lehet egy kisebb cégnek a meglévő fuvarpiaci viszonyok között.

Seahorse International

Seahorse International

Társaságunk tevékenysége a belföldi -közúti- és nemzetközi szállítmányozás -tengerentúli teljes- és gyűjtő konténeres, közúti, légi, vasúti, valamint speciális: túl-méretes- és a logisztika széles vertikumát fogja át. A Seahorse Kft. 1991-es alapításakor célunk az volt, hogy ügyfeleinket magas színvonalú szolgáltatásokkal, versenyképes áron szolgáljuk ki. Tevékenységünket ma is a személyre szabott és kiemelkedő szolgáltatás/érték arány jellemzi.

X-Press Trans Kft - szállítmányozás

X-Press Trans Kft - szállítmányozás

Mivel egyre több nagy szállító cég hanyagolja el a kisebb forgalmat bonyolító vállalkozásokat, így nem követhető az áru helyzete, szállítási ideje, mivel a kompetens ügyintézőt nem vagy csak nagyon nehezen lehet elérni, rengeteg munkaidő vész el, nincsenek pontos információk a rakománnyal kapcsolatban, megígért szállítási határidőket nem tartják, ráadásul a nem kalkulált költségeket vagy egyéb raktárdíjat is Önökre próbálják terhelni.

Tuti menü