Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szállítás levegőben képes leírás - Szállítmányozás.tlap.hu
részletek »

Szállítás levegőben - Szállítmányozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szallitmanyozas.tlap.hu » Szállítás levegőben
Keresés
Találatok száma - 4 db
Fly Away Magyarország

Fly Away Magyarország

Az egész világra kiterjedő légi szállítmányozás az életünk részévé vált. A föld e nélkül ma már nem forog és ennek mi is részesei akarunk lenni. Filozófiánk alapját az ügyfeleknek adott igéretek betartása jelenti. Azzal büszkélkedhetünk, hogy olyan professzionalis csapat vagyunk, melynek figyelemre méltó forgalma van, mégis elég kicsi ahhoz, hogy ügyfeleinknek tökéletesen személyre szabott törődést és szolgálatást nyújtsunk, ám ahhoz már elég nagy, hogy a szállítmányozás és logisztika bármely fázisát világszerte kezelni tudja.

Légi fuvarozás - szállítmányozás

Légi fuvarozás - szállítmányozás

A Miramare Nemzetközi Szállítmányozási Kft 1990-ben azzal a feladattal jött létre, hogy kiszolgálja a rohamosan növekvő olasz-magyar kereskedelmi forgalmat. Cégünk dinamikus növekedésének köszönhetően mára Magyarország meghatározó szállítmányozói közé lépett, tagja a Magyar illetve a Nemzetközi Szállítmányozási Szövetségnek. A Miramare az ország számos pontján kínálja minőségi szolgáltatásait lefedve a szállítmányozás, vámszolgáltatások teljes területét.

Légi tengeri és közúti szállítmányozás

Légi tengeri és közúti szállítmányozás

A légi szállítmányozást ügynöki minőségben végezzük a Magyarországon képviseltetett, és árufuvarozásra jogosult légitársaságokkal, a világ minden városában, illetve városából. Szolgáltatásaink:export - import irányú légi szállítások lebonyolítása, charter-gépek szervezés, extra sürgősségű küldemények személyes szállítása, vámkezelés, teljes körű okmányolás, biztosítás megkötése, az áru háztól-házig történő szállítása ésspec. áruk légi szállítása -veszélyes, romlandó, pszichotróp, stb.-

Sea & Air szállítás - szállítmányozás

Sea & Air szállítás - szállítmányozás

Kombinált szállítmányozás A Sea &Air szállítás - távolkeletről érkező áruk esetében -, egy kombinált fuvarozási módot jelent, vagyis összekapcsoljuk a költséghatékony ámde lassabb tengeri szállítást a gyors légi szállítással. Ezen összefonódásból egy köztes szállítási módot tudunk ajánlani megbízóink részére, ahol a tranzitidő nagymértékben csökken a tengeri szállításhoz képest, és a fuvarköltég is jelentősen kedvezőbb, mint légi szállítás esetén.

Tuti menü