Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szállítás közúton képes leírás - Szállítmányozás.tlap.hu
részletek »

Szállítás közúton - Szállítmányozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szallitmanyozas.tlap.hu » Szállítás közúton
Keresés
Találatok száma - 14 db
Ali Log Kft

Ali Log Kft

Minden cég személyre szabott, megbízható és költséghatékony logisztikai megoldást keres, igényel. Cégünk, tapasztalt és magasan képzett kollégákkal a soraiban ilyen megoldások kidolgozására és megvalósítására alakult. 4 éve foglalkozunk logisztikai szolgáltatással, csomagolással. Ügyfeleinknek a szakszerű és biztonságos tárolás valamint a pontos kiszállítás mellett, a minőségi csomagolást nyújtjuk.

Bégányi Kft

Bégányi Kft

Belföldi és nemzetközi nehézgépszállítás és túlméretes szállítás. A folyamatosan karbantartott és fejlesztett nehézgépszállító eszközeinken köszönhetően egyre egyedibb igényeket is ki tudunk szolgálni. Túlsúlyos és túlméretes szállímányok belföldi fuvarozása, nagyteljesítményű vontatók és trélerek segítségével. Közúti belföldi és nemzetközi teherszállítás a modern igényeknek megfelelő teherszállító eszközök alkalmazásával. Minden vevői megkeresésre próbálunk megoldást találni. Egyéb szolgáltatás: útvonalengedély beszerzés, szak- és rendőri kísérés biztosítása, gépi földmunka, gépi bontás, autódaruzás 40 tonnáig

Borsod Nemzetközi Szállítmányozási és Kereskedelmi Zrt

Borsod Nemzetközi Szállítmányozási és Kereskedelmi Zrt

Fő tevékenységünk a nemzetközi közúti szállítmányozás. Működési területünk Nyugat-Európa. Saját járműparkkal rendelkezünk, melyet a tulajdonunkban lévő Center Kft üzemeltet. A biztos fuvarozói hátteret 13 db új, korszerű járműszerelvény biztosítja. 13,6 m hosszú, 2,70 m belmagas Schwarzmüller pótkocsikkal. Minden jármű Adr felszereléssel, mobiltelefonnal rendelkezik.

Complexpress futárszolgálat

Complexpress futárszolgálat

A Complexpress Logisztika Kft. elsődleges célja, hogy a csomagküldők igényeit minél teljesebb mértékben szolgálja ki. Ennek érdekében futárszolgálatunk a belföldi és nemzetközi csomagküldés piacán egyedülálló, értéknövelő szolgáltatásokat nyújt partnerei számára. Cégünk munkaidőn kívül 2 teljes országos hálózattal működő alternatív csomagszállítási megoldást kínál a megszokott kézbesítések mellett. Ezen felül csomagolással, csomagolóanyaggal, logisztikai átvilágítással, költség optimalizálási tanácsadással egészítjük csomagszállítási tevékenységünket.

Erkádó Szállítmányozási és Futárszolgálati Kft.

Erkádó Szállítmányozási és Futárszolgálati Kft.

Az Erkádó Szállítmányozási és Futárszolgálati Kft. készséggel segít szállítási problémái megoldásában. Szolgáltatásaink közé tartozik többek közt: nemzetközi futárszolgálat, expressz fuvarozás, és nemzetközi szállítmányozás az összes európai országba. Miért válasszon minket? Európán belül a leggyorsabb módon juttatjuk el küldeményét a rendeltetési helyére. Az Ön által megadott időpontban és helyen felvesszük az árut és közvetlenül a címzettnek átadjuk. Ezen felül kitűnően felszerelt gépjárműveink, valamint tapasztalt gépkocsivezetőink garantálják, hogy küldeménye mindig időben célba érjen.

Etele Sped

Etele Sped

Vállaljuk partnereink közúti fuvarozási feladatait belföldön és külföldön egyaránt. Gépkocsiparkunk a 1,5 tonnás 5 palettás furgontól a 13,6 méteres 34 palettás teherautóig terjed. Ezen belül rendelkezünk 38 palettás -125 m3- autóval illetve hűtős szerelvénnyel is. Rendszeresen járnak autóink Németországba, Ausztriába, Olaszországba, Hollandiába, illetve Nagy Britanniába.

Futárszolgálat Miskolc

Futárszolgálat Miskolc

Egy küldemény kézbesítésének leggyorsabb módja a futárposta. A Miskolc Futár Futárszolgálat a legtávolabbi belföldi címre is 5-6 órán belül kézbesít, helyi fuvarok esetében pedig akár 20 percen belül. A futár, alap esetben a megrendelés leadását követően azonnal elindul a küldeményért, és nem tárolja azt, hanem máris megkezdi a kézbesítést.

HAPP Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

HAPP Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

A fuvarozás egyike a HAPP Logisztikai csoport fő tevékenységeinek. Fuvarfeladataink fő irányai elsősorban a Nyugat?Európai országok, emellett természetesen bármely európai célországba eljuttatjuk áruját. Szolgáltatásaink: Belföldi és nemzetközi áruszállítás, FTL / LTL fuvarozás, expressz áruszállítás, hűtött áruszállítás, nagy értékű áruszállítás, hulladékszállítás. A gépkocsik műszaki állapotánál, illetve esztétikai megjelenésénél természetesnek tartjuk, hogy azok kifogástalan állapotúak legyenek, alkalmazkodva a szállított áruk magas színvonalához. A gépjárműparkunk folyamatos fejlesztésénél alapvető szempont, hogy a zaj- és káros anyag kibocsájtás az Európai Uniós normáknak megfelelően csökkenjen, amit az elmúlt évek beszerzései támasztanak alá. A több, mint 60 járműből álló gépparkunk átlagéletkora nem haladja meg a 2 évet. Járműveink GPS rendszerrel felszereltek, mely folyamatos, gyors információt biztosít a rakomány aktuális pozíciójáról.

Költöztetés 10 éves tapasztalattal

Költöztetés 10 éves tapasztalattal

Napjainkban már több mint 10 esztendeje segédkezünk szívélyes ügyfeleinket házuk szállítmányozásában. Nagy tapasztalatú rakodó munkatársaink nem ismernek nem megoldható küldetést a költöztetés kapcsán. Vegye fel velünk a kapcsolatot nyugodtan akár ajánlatot kér, akár csak információt szeretne. Telefonszámunk: 06 1 385 1802, vagy 06 30 999 8619

Hirdetés
Közúti-fuvarozás.hu

Közúti-fuvarozás.hu

Import-export egész Európa területén - Ukrajna és Oroszország kivételével; az alábbi közúti fuvarozási módozatok szerint: komplett rakomány, részrakomány, illetve gyűjtőrakomány. * Megbízható és gyors ügyintézés (szükség esetén német vagy angol nyelven); szállítási határidők betartása; széleskörű tapasztalt alvállalkozói háttér; folyamatos tájékoztatás és állandó elérhetőség.

Smart Sped Kft - szállítmányozás

Smart Sped Kft - szállítmányozás

A Smart-Sped Kft. fő tevékenysége belföldi és nemzetközi szállítmányozás, fuvarozás. Évről évre Európa egyre több országába egyre szélesebb körben folytatunk szállítmányozási tevékenységet. Munkatársaink kiemelkedő szaktudása és tapasztalata biztosítja, hogy a komplett és gyűjtő szállítmányozás minden területén, bármilyen speciális szállítást igénylő áru esetében gyors, megbízható és teljes körű szolgáltatást tudjunk nyújtani. Hogy Ön nyugodtan tudjon dolgozni, míg az áru úton van, szolgáltatásaink megtervezésénél az Ön biztonságát helyeztük a középpontba.

SOS-Sofőr Futárszolgálati Kft.

SOS-Sofőr Futárszolgálati Kft.

Mit Kínálunk Önnek? Rugalmas szolgáltatásokat. Próbaút kedvezményt, állandó partnereknek speciális futárszolgálati megoldásokat és további volumen kedvezményeket. Valamint állandó, gyakorlott, diszkrét, megbízható futárokat, 24 órás ügyeletet, pontos ajánlatot, ügykezelést, árat és számlázást! Sokat tanulunk megrendelőinktől, akik újabb és újabb futárpostai és futárszolgálati igényekkel keresnek meg minket, melyek segítenek minket, hogy egyre felkészültebben fogadjuk megrendelőink nem szokványos kívánságait. Legyen szó tehát vidéki, vagy budapesti; országos, vagy nemzetközi szállításról, forduljon hozzánk bizalommal!

Tóth Árpád közúti árufuvarozó

Tóth Árpád közúti árufuvarozó

Tóth Árpád közúti árufuvarozó vagyok, családi vállalkozásunkat egy Gazella teherautóval indítottuk lakossági szolgáltatóként. Késobb a közületi megrendeloink igényeihez igazodva vásároltunk egy Peugeot Boxer zárt teherautót, mellyel a Miele Kft. termékeit kézbesítjük. Ezt követoen a számos nagyobb költöztetés színvonalas lebonyolítása érdekében jármuparkunkat egy 5,5 tonnás, emelohátfalas Nissan tehergépjármuvel is bovítettük.

Waberers Nemzetközi Zrt

Waberers Nemzetközi Zrt

A Waberer's Csoport erőit a közúti komplett fuvarozás mellett a részrakományok, illetve gyűjtőáruk továbbítására összpontosítja. A klasszikus, komplex igényeket kielégítő szállítmányozási tevékenység keretében szervezünk Európa minden országára kiterjedő, legalább heti rendszerességgel működő gyűjtőjáratokat . A belföldi logisztikai szolgáltatásokon túl tengerentúli és légi szállítások intézését is vállaljuk. Az optimális megoldás kiválasztásában a fő szempont a megbízók minőségre, időtényezőre, információigényre és költséghatékonyságra vonatkozó elvárása.

Tuti menü