Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Raktározás képes leírás - Szállítmányozás.tlap.hu
részletek »

Raktározás - Szállítmányozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szallitmanyozas.tlap.hu » Raktározás
Keresés
Találatok száma - 6 db
Cargostar kft

Cargostar kft

A Cargostar Nemzetközi Szállítmányozási és Logisztikai Kft. 1997-ben alakult. Fő tevékenységi köre a nemzetközi és belföldi gyűjtőforgalom szervezése, lebonyolítása. Az elmúlt több mint egy évtized során vállalkozásunk komoly tapasztalattal és szállítmányozói múlttal rendelkező céggé nőtte ki magát.

Eladó és kiadó raktárak

Eladó és kiadó raktárak

Weboldalunkon naprakész adatokkal hirdetett eladó ingatlanokat talál kategóriákba rendezve. Az Ipari Kereskedelmi.hu weboldal, eladó és kiadó ingatlanokat, jellemzően nagy értékű, kereskedelmi-, ipari-, mezőgazdasági ingatlanokat mutat be, ezeket ingatlan kategóriákba rendezve segít a célirányos keresésben. Az ajánlatok között található eladó irodaház -kiadott, bérlővel együtt is-, több ipari ingatlan, ide értve eladó csarnokot, üzemet, valamint eladó mezőgazdasági földterületeket -szántó, major, erdő, halastó-. Eladó horgásztó és halastó kategória külön is megtalálható!

Masped Logistika

Masped Logistika

Mindhárom terminálunkon vállaljuk ügyfeleink teljeskörű logisztikai kiszolgálását a raktározási feladatok ellátásától kezdve az áruk címzettig történő eljuttatásáig. A raktározási faladatok során elvégezzük az áruk tárolásán kívül az egységcsomagok rendelési címenkénti összeállítását, az áruk cimkézését, használati útmutatóval történő ellátását, valamint minden olyan feladatot, melyre ügyfelünk megbízást ad.

Mérleggyártás

Mérleggyártás

A Metripond - M93 Mérleggyártó Kft. 15 éve áll a mezőgazdaság, az ipar és a kereskedelem rendelkezésére. Cégünk 1993 - ban alakult, a társaságot szakmailag jól felkészült magánszemélyek alapították. Fő tevékenységünk a mérleggyártás széles skálája, ezen belül kiemelt és főtermékünk a néhány éve kifejlesztett akna nélküli vagy sekély-aknás elektronikus járműmérlegek valamint a raktári elektronikus lapmérlegek és állatmérlegek. Foglalkozunk egyéb hegesztett acélszerkezetek előállításával is.

Naturasoft raktárkezelő és könyvelő program

Naturasoft raktárkezelő és könyvelő program

A különböző számlázó programok összehasonlítása időigényes feladat, mely vállalkozói mindennapjaidba nem biztos, hogy belefér. Pedig egy testre szabható, áttekinthető és egyszerűen használható számlázó program fél siker! Elektronikus számlázási lehetőséget keresel? Idegen nyelven állítanád ki dokumentumaidat? Vagy egyszerűen csak egy díjmentes szoftver kell, villámgyorsan? Töltsd ki számlázó választó tesztünket, élj elemzéssorozatunk adta lehetőséggel, és az ésszerű döntés garantált. Számlázó választó oldalunkon többek között a Billingo, a Naturasoft és a Clearadmin elemzéseit olvashatod el.

Teljes körű raktártechnikai megoldások

Teljes körű raktártechnikai megoldások

Logisztikai állvány- és polcrendszerek, karos állványrendszerek, acél galériás rendszerek, podesztek, valamint archivációs rendszerek szakszerű tervezése, telepítése és szervize. Kiemelkedő minőség, piacvezető árak, gazdag európai referencia-háttér, gyors és ügyfélközpontú kiszolgálás. Raklapos állványrendszerünk néhány jellemzője: Az állványrendszer 20 m magasságig szerelhető össze. Raklapos polcrendszerek polcelemenkénti terhelhetősége 4 500 kg. A maximális oszlopterhelés 20 tonna. A raklaptartó gerendák különböző hosszúak, keresztmetszetűek és könnyen átalakíthatóak. Az állványmezők kiegészíthetők keresztgerendákkal, lemezpolcokkal, falemezekkel, rácsozattal stb Felhasználási terület: kereskedelmi és ipari raktárak, logisztikai központok, építőanyag lerakatok, élelmiszer és ital elosztók Magyar piacon a legkedvezőbb ár-értékű állványrendszer

Tuti menü