Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Oktatás képes leírás - Szállítmányozás.tlap.hu
részletek »

Oktatás - Szállítmányozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szallitmanyozas.tlap.hu » Oktatás
Keresés
Találatok száma - 7 db
Kamionsuli

Kamionsuli

A NiT-AFT Fuvarozási és Logisztikai Oktatási Központ Kft. Kamionsuli fantázia néven vált ismerté az elmúlt pár évben. Megalapításának célja a gépjárművezetők magas színvonalú képzésének, továbbképzésének végzése, támogatása. A Kamionsuli, mint felnőttképzési intézmény rendelkezik intézményi akkreditációval, mely elengedhetetlen feltétele, hogy a munkáltató a szakképzési hozzájárulás terhére elszámolható képzéseket, továbbképzéseket biztosítson munkavállalói részére.

Kotk Oktatási Központ

Kotk Oktatási Központ

A Kotk a legrégebbi külgazdasági szakmai oktatóközpont Magyarországon. Elődje 1949-ben jött létre, a Külkereskedelmi Minisztériumon belül. A Kotk-ban végzett szakemberek az egész országban ismertek és elismertek. A fél évszázados működésünk alatt szerzett oktatási tapasztalat, kiforrott módszerek, saját jegyzetek, megbízható, jól képzett tanárok állnak a szakképzés szolgálatában.

Logisztikai OKJ-s képzések

Logisztikai OKJ-s képzések

A képzésben résztvevő a képzés során olyan ismereteket, kompetenciákat sajátítson el, melynek eredményeként az alábbi feladatokat legyen képes ellátni munkaterületén: Kapcsolatot tart a partnerekkel, ügyfelekkel, döntéselőkésztéssel segíti a menedzsmentet, kommunikációs, marketing és PR tevékenységet végez, Irodatechnikai és multimédiás eszközöket kezel, közreműködik a rendelések, beszerzések, értékesítés lebonyolításában, irodai, ügyviteli adminisztrációt végez, reklamációs eseteket kezel, nemzetközi szállítással, szállítmányozással kapcsolatos ügyintézői tevékenységet folytat, nemzetközi szállítással kapcsolatos kiegészítő tevékenységet folytat

Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai szakügyintéző

Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai szakügyintéző

A szakmai ismeretek kiterjednek a nemzetközi kereskedelem teljes áruforgalmi folyamatára, a nemzetközi szállítmányozási és logisztikai tevékenység technikai eszközeire, jogi feltételeire. A diákok megtanulják a vállalkozások működésének alapvető elemeit a cégalapítástól a pénzügyi mérleg elkészítéséig. A szakmai ismeretek elsajátítása mellett fejlődik kommunikációs készségük, kapcsolatteremtő képességük, csoportmunkára alkalmasságuk, döntésképességük.

Studyum Kft

Studyum Kft

Hiszünk abban, hogy a minőséghez az emberi tényezőn keresztül vezet az út. A partnereink által célként kitűzött hatékonyság csak a folyamatosan fejlődni képes, a szervezeti célokat egyformán felvállaló munkatársakkal érhető el. Tréning- és tanácsadó tevékenységünkkel megrendelőinknek abban nyújtunk segítséget, hogy csapatuk ne egymás mellett, hanem egymással dolgozni és kommunikálni képes csapattagokból álljon. Ennek kulcsa az egyéni kompetenciák felismerése, kiaknázása és annak a cég céljaival történő összehangolása.

Szakkönyvek az Antik Várban

Szakkönyvek az Antik Várban

Az Antik Vár Online Könyvesbolt és Antikvárium figyelmet fordít a műszaki könyvek választékának bővítésére is, amelyek között természetesen kiváló áron megtalálhatók az autókkal és egyéb munkaeszközökkel kapcsolatos könyvek. Keressen itt bátran, hiszen a tudás szinten tartása mindig nagyon fontos! Természetesen akkor is örömmel várjuk látogatását, ha Önnek eladó könyvei vannak!

Szombathelyi Regionális Képző Központ

Szombathelyi Regionális Képző Központ

A Szombathelyi Regionális Képző Központot - közismert nevén ReMeK-et -1994-ben a Munkaügyi Minisztérium és Szombathely Megyei Jogú város alapította a kilenc tagból álló regionális képzőközpont-hálózat tagjaként. Intézményünk Nyugat-Magyarország három megyéjének - Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala - meghatározó képzési szereplőjévé vált a 1996. évi átadást követő tíz évben.

Tuti menü