Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Költöztetés, rakodás képes leírás - Szállítmányozás.tlap.hu
részletek »

Költöztetés, rakodás - Szállítmányozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szallitmanyozas.tlap.hu » Költöztetés, rakodás
Keresés
Találatok száma - 27 db
3 Takács Trans

3 Takács Trans

A 3 Takács Trans 2003-ban alakult meg, elsősorban költöztetési feladatok professzionális kivitelezésére specializálódva. Célunk, hogy a költözés nehézségeit megkönnyítsük lakossági és közületi ügyfeleink számára,oly módon, hogy a költözés minden fázisában maximális segítséget nyújtunk. Vállalunk minden költöztetéshez kapcsolódó járulékos tevékenységet is, úgymint bútorszerelés, házhozszállítás, helyszíni bútormozgatás és csomagolás, amelyhez hagyományos és speciális csomagolóanyagokat biztosítunk. Nagy jártassággal rendelkezünk a pianínó szállítás, zongoraszállítás, és páncélszekrény szállítás területén is. Gépparkunkat dinamikusan fejlesztjük, teherautóink mindegyike költöztetéshez speciálisan felszerelt, Budapest teljes területére behajtási engedéllyel bír. Megbízható, kulturált, fiatal, mégis 5-10 éves költöztetési múlttal, rutinnal rendelkező munkatársaink évek óta együtt dolgoznak, és a megrendelők igényeihez igazodva minden egyedi kérést is szívesen teljesítenek, továbbá egyes dolgozóink felsőfokú angol nyelvtudással segítik a kapcsolattartást a magyarul nem beszélő megrendelőinkkel. Ingyenes helyszíni munkafelméréssel, visszatérő ügyfeleinknek és vidéki fuvar, költöztetés esetén kedvezményekkel állunk a rendelkezésükre.

Alexdeliver 3B Kft - szállítmányozás

Alexdeliver 3B Kft - szállítmányozás

Belföldi és nemzetközi költöztetéssel, áruszállítással egyaránt foglalkozunk a lakossági szférán át a közületekig. Cégünk életében mindennapossá váltak a lakossági költöztetések, melyhez évtizedes szakmai tapasztalat társul. Kimagasló szakmai tudásra tettünk szert a több 10000 négyzetméternyi irodaköltöztetés során, melyeket gyorsan, precízen és hiánytalanul hajtunk végre.

Bauer Teher

Bauer Teher

Társaságunk 1988 óta a belföldi közúti fuvarozás rendkívül széles skálájával foglalkozik. Komoly figyelemmel, nagy szakértelemmel végezzük a ránk bízott bútor, pianínó, zongora vagy páncélszekrény szállítás feladatait! A költöztetés során a csomagoláshoz 10 darab dobozt, s a ragasztószalagot ingyen biztosítjuk!

Belföldi és nemzetközi költöztetés

Belföldi és nemzetközi költöztetés

Gyors, megbízható költöztetés belföldön és külföldön egyaránt. Fuvarozási díjaik a legolcsóbbak hazánkban. Mindig fix áron vállalják a munkát, ezért nálunk nincsenek plusz költségek pl. kiállási díj, óradíj, várakozási díj, emeletdíj, felmérési díj, kilométer díj. Vállalunk költöztetést, lomtalanítást, házhoz szállítást. Tehertaxi szolgáltatásuk segítségével a nehezebb tárgyak szállítását is könnyedén megoldjuk. A cég telephelye a XXII. kerületben, Nagytétényen található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Bogi Speed

Bogi Speed

Bízza a költöztetést is szakemberekre! Cégünk a csomagolástól kezdve segít Önnek abban, hogy a lehető leggyorsabban és legkisebb fennakadással költözködjön. Legyen szó iroda, lakás, vagy raktár költöztetéséről, irodai dokumentumok, vagy éppen nehéz tárgyak speciális szállításáról, a Bogisped leveszi az Ön válláról a terhet.

Budapest-költöztetés

Budapest-költöztetés

Szolgáltatásaink közé tartozik a lakossági és irodai költöztetés, áruszállítás, áruterítés, házhozszállítás ás rakodási munkák. 1987 óta foglalkozunk közúti árufuvarozással, lakossági és iroda költöztetéssel. Gépkocsiparkunkban különböző méretű, teherbírású, felépítésű tehergépkocsi található, hogy minél szélesebb körben tudjuk már meglévő és jövőbeni ügyfeleink rendelkezésére állni. Vállaljuk bútorok szét és összeszerelését, komplex csomagolást (be és kicsomagolás, címkézés, dobozolás, egyéb nagy értékű tárgyak pl. festmény, műtárgy szakszerű csomagolása), lomtalanítást.

Bútorszállítás, költöztetés árak

Bútorszállítás, költöztetés árak

A költözés számtalan idegesítő bajjal jár. Szállítás közben figyelni kell a ház és a berendezések, bútorok épségére egyaránt. Szűk helyeken, lépcsőkön kimondottan bonyodalmat okoz a grandiózus bútorok szállítása. A megfelelő csomagolás, a biztos rögzítés és a kellő méretű teherautó alapvető kellék. Az olcsokoltoztetes1.hu csapata megfelelő rakodókkal, felszereléssel, teherautókkal és figyelemmel garantálja, hogy a költöztetés során sem a bútorokban, sem a lakásban nem keletkezik kár. Szelíd árak és áttekinthető számlázás nem tartalmaz rejtett költséget. Megszabadul a költözéssel járó aggodalmaktól.

Dalmatransz-Költöztetés

Dalmatransz-Költöztetés

Minőségi költöztetés olcsóbban Dalmatransz Bt-vel, Budapesten és az egész ország területén! Költözzön velünk, ha gyors és zökkenőmentes költöztetés szeretne! 20 éves gyakorlatunk garancia Önnek a professzionális költöztetéshez. Jól felszerelt teherautóinkon biztonságba tudhatja az értékeit a költöztetés során! Büszkén mondhatjuk el, hogy az általunk költöztetett ügyfelek, esetleges újabb költöztetésükhöz minket hívnak vissza! Hívjon a 06209364439 telefonszámon , vagy érdeklődjön az info@dalmatransz.hu E-mail címen! További részleteket megtudhat a www.dalmatransz.hu weboldalon.

Debreceni árufuvarozás

Debreceni árufuvarozás

A Költöztetés Debrecen költöztetést, áruszállítást végez. Telephelyük Debrecenben található. A fuvardíj a következőképpen alakul: városon belül 4000 Ft-ot kell fuvaronként fizetni, városon kívüli szállításnál pedig telephelytől telephelyig kilométerenként 120 Ft-ot és a 3000 Ft-os alapdíjat fuvaronként.

Hirdetés
Dió Teher

Dió Teher

Költöztető cégünk 1993-ban alapított magánvállalkozás. Lakás költöztetés-el valamint irodaköltöztetéssel foglalkozik. Kezdetben egy teherautóval és a hozzá tartozó gyakorlott rakodó személyzettel végeztünk költöztetés-eket, mára öt teherautóval állunk megrendelőink rendelkezésére. Autóink 7,5 tonnás,valamint 3,5 tonnás bútorszállító teherautók, melyek az év bármely napján állnak megrendelőink szolgálatára az ország bármely pontjára való költöztetés-re .

Konténer szállítás

Konténer szállítás

Budapesten és környező településein vállalunk, konténeres sittszállítást.Napi legjobb áron rendelhet tőlünk konténert.Lehetőség van lenyitható hátfalú konténerek rendelésére, így megkönnyítjük a hulladék, sitt, rakodását.Építőanyagok konténeres kiszállítása.Termőföld, töltőföld, kavics, sóder, homok, murva.Ha kevesebb mint 4m3 sitt-lom, halmozódott fel gazdaságosabb zsákban elszállítani (zsákos sittszállítás). Veszélyes hulladékot nem áll módunkban szállítani, például festék, hígító, olaj, gumiabroncs.Rendelje meg tőlünk a konténert.Igény esetén a konténerek megrakodását is vállaljuk.

Konténeres sittszállítás, lomtalanítás gyorsan és olcsón

Konténeres sittszállítás, lomtalanítás gyorsan és olcsón

Építési és bontási törmelék elszállítása (konténeres szállítás) Legyen szó akár bontásból származó nagy mennyiségű törmelékről, akár az építkezéseken felhalmozódó építőipari göngyölegről és építési hulladékról, a szállítást minden esetben kedvező feltételekkel, a határidők maximális betartásával vállalom. Ha pedig folyamatos szállításra van szüksége a teljes építkezés alatt, akkor van egy jó ajánlatom! Köbméteres építőanyag szállítása (konténeres szállítás) Homok, sóder murva vagy föld, teljesen mindegy. Bármelyiket is kell szállítani, rám mindig számíthat. Lomtalanítási és vegyeshulladék elszállítása (konténeres szállítás) Háztartások vagy közületek lomtalanításánál, költözésnél vagy a pince vagy padlás kirámolásánál egyaránt számíthat rám rendkívül fontos a gyors, diszkrét szállítás. Kerti és zöldhulladék elszállítása (konténeres szállítás) A legszebb kertet is elrontja a sarokba gereblyézett zöldhulladék. Lombhullásnál, metsszésnél gondoljon rám időben, és rendeljen konténert a felesleges zöldhulladék elszállítására. Konténeres szállítás rakodással Gyakran a megrendelőnek nincs ideje vagy lehetősége, hogy maga rakodja a hulladékot a konténerekbe. Ilyen esetekben szívesen biztosítunk rakodót, aki a cipekedést leveszi az Ön válláról.

Költöztetés - Herkules Kft

Költöztetés - Herkules Kft

Mikor költözésre kerűl sor az ember nehezen megvásárolt értékeit új otthonába fuvarozza. Ezért ez a legfőbb szempontunk hogy az Ügyfeleink a lehető legnagyobb biztonságban tudják értékeiket. A többéves tapasztalatnak és szakértelemnek köszönhetjük hogy értékeit rendkívűl biztonságos és helytakarékos rakodási technikával zökkenőmentessé teszi a költözést. Cégünk által szállított áru bebisztosított, ezért Önnek semmi miatt nem kell aggódnia.

Költöztetés Angliába szárazföldön

Költöztetés Angliába szárazföldön

Nemzetközi költöztetés Angliába, valamint Angliából Magyarországra, illetve más európai országokba, többek között Ausztriába, Németországba, Franciaországba és Belgiumba. A költöztetés a legnagyobb körültekintés mellett, jó hangulatban, a költöző számára kényelmesen és zökkenőmentesen történik. Tapasztalt költöztetőként ellátunk a csomagoláshoz szükséges tanácsokkal is. Szolgáltatásaink között szerepel a csomagküldés is. A ránk bízott csomagokat kérésre akár háztól házig is szállíthatjuk. Kérdés esetén hív bátran.

Költöztetés Budapest - Herkules Trans

Költöztetés Budapest - Herkules Trans

Iroda és lakás költöztetés Budapesten a Herkules Trans jóvoltából. Profi költöztetőket foglalkoztatnak, akik már több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren. Maximális odafigyeléssel kezelik a költöztetés során ügyfeleik ingóságait. A költöztetést gyorsan és precízen hajtják végre, minden alkalommal. A bútorszállításon kívül vállalják zongorák és egyéb hangszerek szállítását is, sérülésmentesen, belföldre és külföldre egyaránt. A cég telephelye Érden, az Árvalányhaj utcában található, jól megközelíthető helyen.

Költöztetés szuper áron

Költöztetés szuper áron

Költöztetés Budapesten és az egész országban! Garantált minőséget olcsóbban! 20 éves tapasztalatunk, változatos gépkocsi parkunk, valamint képzett szakembereink garancia Önnek a probléma mentes költöztetésre. Büszkén mondhatjuk el, hogy az általunk költöztetett ügyfelek, esetleges újabb költöztetésükhöz minket hívnak vissza! Érdeklődhet 0620/9364439 -es telefonszámon, illetve info@koltozni.hu E-mail címen.

Költöztetés Tehertaxi

Költöztetés Tehertaxi

Mivel nem csak Budapesten végzünk fuvarozást, akkor sincs gond ha vidékre vagy külföldre költözik, mert cégünk megoldja és kivitelezi az ön költözését. Dobozok vásárlására ne adjon ki feleslegesen pénzt, mert mi biztosítjuk a költözéséhez szükséges dobozok mennyiségét, és a kipakolás végeztével el is szállítjuk otthonából. Lomtalanítás miatt se kell, hogy fájjon a feje, mert megszabadítjuk a felesleges kacatoktól.Keressen minket a hét minden napján, és meglátja,hogy egy költözés nem rémálom, és még lehet vidáman is költözni.

Tuti menü