Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szállítmányozás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Szállítmányozás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: szallitmanyozas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 155 db
24 órás sofőrszolgálat

24 órás sofőrszolgálat

Engedje meg, hogy pár mondatban bemutassuk cégünket, annak profilját valamint szolgáltatásait. Sokak számára ismerősen csenghet vissza sofőrszolgálatunk neve. A méltán híres Forma 1-es pilóta gyorsaságát és versenyszellemét is megőrizve cégünk alapelve a biztonság a kiszámíthatóság valamint a pontosság. A sofőrszolgálat lehetséges megoldás minden olyan helyzetben amikor tisztelt megrendelőink már nem kívánnak felelősséget vállalni az aktív közlekedésben.

3 Takács Trans

3 Takács Trans

A 3 Takács Trans 2003-ban alakult meg, elsősorban költöztetési feladatok professzionális kivitelezésére specializálódva. Célunk, hogy a költözés nehézségeit megkönnyítsük lakossági és közületi ügyfeleink számára,oly módon, hogy a költözés minden fázisában maximális segítséget nyújtunk. Vállalunk minden költöztetéshez kapcsolódó járulékos tevékenységet is, úgymint bútorszerelés, házhozszállítás, helyszíni bútormozgatás és csomagolás, amelyhez hagyományos és speciális csomagolóanyagokat biztosítunk. Nagy jártassággal rendelkezünk a pianínó szállítás, zongoraszállítás, és páncélszekrény szállítás területén is. Gépparkunkat dinamikusan fejlesztjük, teherautóink mindegyike költöztetéshez speciálisan felszerelt, Budapest teljes területére behajtási engedéllyel bír. Megbízható, kulturált, fiatal, mégis 5-10 éves költöztetési múlttal, rutinnal rendelkező munkatársaink évek óta együtt dolgoznak, és a megrendelők igényeihez igazodva minden egyedi kérést is szívesen teljesítenek, továbbá egyes dolgozóink felsőfokú angol nyelvtudással segítik a kapcsolattartást a magyarul nem beszélő megrendelőinkkel. Ingyenes helyszíni munkafelméréssel, visszatérő ügyfeleinknek és vidéki fuvar, költöztetés esetén kedvezményekkel állunk a rendelkezésükre.

A szállítmányok biztosítója

A szállítmányok biztosítója

A Ghibli Kft a magyarországi gyakorlathoz képest szokatlanul magas - 300.000 USD / év felső határú szállítmányozói felelősségbiztosítással rendelkezik. Tudni kell azonban, hogy az árufuvarozásra irányadó jogszabályi rendelkezések szerint a fuvarozó felelőssége: árukár esetén max. 8,33 SDR / bruttó árutömeg. -kb. 2600-2900 Ft / kg - árfolyamtól függően.

Abibusz

Abibusz

Vállalkozásunk 1998-óta foglalkozik személyszállítással. Fő tevékenységi körünk belföldi és nemzetközi személyszállítás. Europa uniós követelményeknek megfelelünk. Célunk maximálisan megfelelni megrendelőinknek, hogy visszatérő partnerekké váljanak. Vállalunk transzfereket, városnézést, kirándulásokat, dolgozói járatokat, kulturális és sportrendezvényre való szállításokat, cégeknek, magánszemélyeknek, utazásszervezőknek, utazási irodáknak, óvodáknak, iskoláknak, művészeknek.

Alba-Zöchling Kft. Székesfehérvár

Alba-Zöchling Kft. Székesfehérvár

Telephelyünk Székesfehérváron, a Sóstó Ipari Park területén található. Közúton jól megközelíthető, az M7 autópálya a 63-as út és a Székesfehérvárt elkerülő körgyűrű kereszteződésénél két körforgalmon áthaladva érhető el. Korszerű informatikai és technikai rendszerünk mellett, több nyelvet beszélő, szakképzett kollégákkal, munkánk minősége is jelentősen megváltozott.

Alexdeliver 3B Kft - szállítmányozás

Alexdeliver 3B Kft - szállítmányozás

Belföldi és nemzetközi költöztetéssel, áruszállítással egyaránt foglalkozunk a lakossági szférán át a közületekig. Cégünk életében mindennapossá váltak a lakossági költöztetések, melyhez évtizedes szakmai tapasztalat társul. Kimagasló szakmai tudásra tettünk szert a több 10000 négyzetméternyi irodaköltöztetés során, melyeket gyorsan, precízen és hiánytalanul hajtunk végre.

Ali Log Kft

Ali Log Kft

Minden cég személyre szabott, megbízható és költséghatékony logisztikai megoldást keres, igényel. Cégünk, tapasztalt és magasan képzett kollégákkal a soraiban ilyen megoldások kidolgozására és megvalósítására alakult. 4 éve foglalkozunk logisztikai szolgáltatással, csomagolással. Ügyfeleinknek a szakszerű és biztonságos tárolás valamint a pontos kiszállítás mellett, a minőségi csomagolást nyújtjuk.

Állatmentő

Állatmentő

Az állatmentő vállalkozás gondolata 1994-ben született. Egy sajnálatos közúti baleset során voltam kénytelen szembesülni a valósággal. Találtam az út közepén egy szerencsétlen elütött kutyát. Azonnal megálltam, s mivel akkor még nem voltam járatos a témában, ezért megpróbáltam nem magam megoldani a helyzetet, hanem arra gondoltam, hogy szakembert hívok, aki segít a kutyát megfelelő helyre szállítani. Hosszas telefonálás után sikerült csak hívni valakit, aki - érzésem szerint irreálisan - magas összegért (állítólag és remélhetőleg) a megfelelő helyre szállította. Úgy alakult, hogy hosszú éveknek kellett eltelnie, amíg az akkor született gondolatból működő vállalkozás lett.

AMTech Rendszerház Kft. - Vállalatirányítási szoftver

AMTech Rendszerház Kft. - Vállalatirányítási szoftver

Ha Önnek van már egy ügyviteli szoftvere, amivel nem teljesen elégedett, vagy most gondolkodik, hogy véget vet a több kisebb szoftver és Excel táblák sokaságának, akkor jó helyen jár. A cég minden területét átfogó vállalatirányítási szoftvert, valamint kapcsolódó szervezeti képzéseket javaslunk, mert ilyen az egyedi szoftver! Hiszünk benne, hogy a jó vállalatirányítási szoftver pénzt termel! Oldalunkon olyan általunk fejlesztett vállalatirányító szoftverekkel ismerkedhet meg, mint a kintlévőség kezelő szoftver, az ApropóVadász, mely üzleti partnereit kezeli egy rendszerben, Octopus, az SMS marketing kampány mester, valamint a döntéstámogató rendszer.

Hirdetés
Analóg és digitális tachográfok kiértékelése

Analóg és digitális tachográfok kiértékelése

A Tachográf Control Kft. fő tevékenységi körei a tachográf készülékek helyes használatának oktatása, felkészítés telephely-ellenőrzésre, szakmai tanácsadás fuvarozó cégeknek, hatóság előtti képviselet, analóg- és digitális tachográfok javítása, illesztése, kiértékelése, valamint menetlevelek, fuvarlevelek értékesítése. Képzéseink alkalmával a fuvarozó, áruszállító cégeknek, sofőröknek segítünk a bonyolult törvényeket, rendeleteket, szabályokat egyértelművé, világossá tenni, ismertetjük a legfrissebb törvényeket, KRESZ-szabályok változásait, valamint természetesen az analóg és a digitális menetírók helyes használatát. A piacon egyedülálló módon segítünk partnereinknek az esetleges telephely-ellenőrzésekben és a cégátvilágításokban. Igény esetén vállaljuk a hatóságok előtti képviseletüket is.

Atimi-Trans kft

Atimi-Trans kft

Engedje meg, hogy bemutassuk az Atimi-Trans Kft tevékenységét, mely 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Közúti fuvarozás és szállítmányozás területén tevékenységünk 15 éves szakmai múltra tekint vissza. 2007-ben a megnövekedett paci igények kielégítése érdekében, elindítottuk cégünk átszervezését, aminek köszönhetően ma már széleskörű logisztikai szolgáltatásokkal tudunk az ügyfeleink rendelkezésére állni.

Autómentés bel- és külföldön

Autómentés bel- és külföldön

Balogh Zsolt vagyok, 2009 óta foglalkozom autómentéssel- és szállítással. Emellett vállalom nagyméretű berendezések, gépek, bútorok szállítását és költöztetést is. Elszállítok mindent, ami felfér a platóra illetve befér a ponyva alá. Jelenlegi járműparkom egy VW T5 alvázra épített professzionális autószállító. A jármű átalakítását és a speciális szerelvények felszerelését az ausztriai Fitzel gyárban végezték. A gépjármű 4 éves, kifogástalan állapotú. Légkondicinált, légrugós, a kabin +2 fő számára is kényelmes.

Autómentés Non-Stop

Autómentés Non-Stop

Örömmel értesítjük, hogy megtalálta azt a vállalkozást, mely az Ön számára biztosítja az autómentés terén a pontos munkát, gyors kiszállást az ország egész területén Győrtől Budapestig, Gödöllőtől Szolnokig. Ön csak annyit fog észrevenni, hogy A pontból B pontba eljutott a gépjármű a legnagyobb biztonságban, a megbeszélt időpontra. A vidéki kiszállás tartalmazza az autópálya diját. Elérhetőek vagyunk az év minden napján ténylegesen, azaz ha Önnek szüksége van autómentőre december 24-én este 7-kor vagy január 1-én hajnali 1-kor, akkor mi ott leszünk az adott időre, legyen az akár Budapesten, Vácott vagy Győrben.

Autómentés, autószállítás 0-24 | Rétfalvi Autómentő

Autómentés, autószállítás 0-24 | Rétfalvi Autómentő

Cégünk az Autómentő Rétfalvi Veszprémi székhelyű vállalkozás. Személy szerint Rétfalvi Károly autószerelő, autóversenyző 1982 óta foglalkozik autómentéssel, autószállítással és segélyszolgálattal. Vállalkozásunk létrehozását elsősorban az motiválta, hogy az akkori állami autószerviz (Afit) autómentőjét munkaidőben is nehéz volt mozgósítani, munkaidő után, hétvégén, ünnepnapokon pedig egyszerűen lehetetlen. Ezért vállalkozásunkat ezzel a szlogennel indítottuk, és immár 30 éve, a mai napig eszerint dolgozunk.

Autómentő Budapesten

Autómentő Budapesten

Autómentő szolgáltatás belföldön és külföldön, Európából vagy bármely európai országba. Autómentő járműveinkkel személyautók, terepjárók, transporterek, kisebb munkagépek, luxus-, illetve veterán autók és egyéb járművek mentését, szállítását végezzük, nemzetközi megbízások esetén is szakszerűen, 20 éves tapasztalattal. Műszaki meghibásodás, baleset, tűz, elemi csapás, vagy rongálás során mozgásképtelenné vált járművek mentése, szállítása rövid határidővel magas színvonalon.

Autószállítás és egyéb járművek fuvarozása

Autószállítás és egyéb járművek fuvarozása

Külföldön és belföldön egyaránt vállaljuk meghibásodott vagy balesetet szenvedett autók mentését. Az autómentés után ránk bízhatja a javítási munkákat is. Szervizünk minden hétköznap rendelkezésére áll, sőt kérésére a szállítás és a javítás idejére bárautót biztosítunk. Megbízhat minket az autószállítás feladataival is. Vállaljuk versenyautók, alacsonyépítésű sportkocsik szállítását, de munkagépeket, targoncákat is elfuvarozhatunk telephelyére. Akár külföldön vásárolt autóját is hazaszállítjuk. Hívjon bátran!

Bauer Teher

Bauer Teher

Társaságunk 1988 óta a belföldi közúti fuvarozás rendkívül széles skálájával foglalkozik. Komoly figyelemmel, nagy szakértelemmel végezzük a ránk bízott bútor, pianínó, zongora vagy páncélszekrény szállítás feladatait! A költöztetés során a csomagoláshoz 10 darab dobozt, s a ragasztószalagot ingyen biztosítjuk!

Tuti menü