Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fuvarozás képes leírás - Szállítmányozás.tlap.hu
részletek »

Fuvarozás - Szállítmányozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szallitmanyozas.tlap.hu » Fuvarozás
Keresés
Találatok száma - 16 db
Analóg és digitális tachográfok kiértékelése

Analóg és digitális tachográfok kiértékelése

A Tachográf Control Kft. fő tevékenységi körei a tachográf készülékek helyes használatának oktatása, felkészítés telephely-ellenőrzésre, szakmai tanácsadás fuvarozó cégeknek, hatóság előtti képviselet, analóg- és digitális tachográfok javítása, illesztése, kiértékelése, valamint menetlevelek, fuvarlevelek értékesítése. Képzéseink alkalmával a fuvarozó, áruszállító cégeknek, sofőröknek segítünk a bonyolult törvényeket, rendeleteket, szabályokat egyértelművé, világossá tenni, ismertetjük a legfrissebb törvényeket, KRESZ-szabályok változásait, valamint természetesen az analóg és a digitális menetírók helyes használatát. A piacon egyedülálló módon segítünk partnereinknek az esetleges telephely-ellenőrzésekben és a cégátvilágításokban. Igény esetén vállaljuk a hatóságok előtti képviseletüket is.

Bautrans - fuvarozás

Bautrans - fuvarozás

Tevékenységünk egész Európa területére kiterjed. Legfőbb célkitűzésünk, hogy Ügyfeleinknek magas színvonalú, teljes körű, minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújtsunk a túlsúlyos és túlméretes rakományok fuvarozása esetén is. Fuvarozás / Árufuvarozó szolgáltatásunk két fő részből áll: * raklapos, ill. egyéb ipari, kereskedelmi áruk fuvarozása ponyvás, nyerges szerelvényekkel max. 24 t tömegig, * túlsúlyos és / vagy túlméretes rakományok fuvarozása speciális szerelvényekkel.

Bé-Ka Trans kft

Bé-Ka Trans kft

1990-ben a City teher alvállalkozójaként főleg lakossági költöztetéssel kezdtem foglalkozni. 1996-tól fokozatosan bővülő üzletkörrel nagyobb multicégek szállítási illetve rakodási feladatait láttuk el pl. Unilever Magyarország. Különböző irodaházak,komplett emeletszintű költöztetése,30-40 fős munkahelyek,részlegek előre egyeztettet tervek alapján való átszállítása 20-30 rakodóval

Bobico Kft - Oroszlány

Bobico Kft - Oroszlány

Cégünk 2001-ben alakult, Oroszlányban. Építőipari szolgáltatásaink: gépi és kézi földmunka, bontás, épületbontás betontörés, alapozás, árokásás, csatornázás, tereprendezés, konténeres sitt szállítás, térkövezés, parkoló építés, nehézgépszállítás, közúti teherfuvarozás. Gyors, pontos munkavégzés, reális árakon.

Budapesti hulladékszállítás

Budapesti hulladékszállítás

Ismerkedjen meg cégünkkel, mely 1993 óta végez lakáslomtalanításokat, és közületi irodalomtalanításokat . Az elmúlt években egyre nagyobb gondot jelent az életünk folyamán keletkezett hulladékok, lomok, hagyatékok eltüntetése , lomtalanítás . Mint mindig is voltak kiskapuk, úgy a lomtalanítás -nál is, ezek az illegális szemétlerakó helyek, ahol esetlegesen unokáink, gyermekünk másnap játszik, vagy akár mi is arra kirándulunk a hétvégén.

Császár Csaba egyéni vállalkozó

Császár Csaba egyéni vállalkozó

Cégünket 1994-ben alapítottuk, 100 százalékos magyar tulajdonban van. A megalapítás óta folyamatosan bővülő gépparkunkkal és egyre gyarapodó logisztikai tapasztalatunkkal állunk ügyfeleink rendelkezésére az egész ország területén: fuvarozás 12 tonnáig, hosszú anyagok szállítása 10 méterig, daruzás 3 tonnáig, költöztetés, páncélszekrények szállítása és telepítése, autómentés, személyszállítás

Építőipari, fuvarozási szolgáltatások

Építőipari, fuvarozási szolgáltatások

Vállalkozásunkat 1992-ben alapítottuk, mely 2002-óta Kft-ként működik. Társaságunk fő tevékenységeiként az építőipari, fuvarozási, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat határoztuk meg, melyeket az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer működtetésével végzünk. Építőipari tevékenységünket a tervezéstől egészen a kulcsrakész átadásig az egyedi igényeknek megfelelően, képzett és a minőség iránt elkötelezett szakemberekkel végezzük. Szolgáltatásaink természetesen magukban foglalják az építőipar területén szükséges javító, karbantartó és felújítási munkákat is. A társasságunk széles, korszerű gépjárműparkjával fuvarozást, költöztetést, szemét és törmelékszállítást vállalunk, sőt speciális nehéz gépek, páncélszekrények szállítását is elvégezzük.

Fősped Tehertaxi Kft.

Fősped Tehertaxi Kft.

Iroda költöztetés, lakás költöztetés Budapest és 30 km-es vonzáskörzetében igény szerint csomagolással, rakodással. Fuvarozás, anyagmozgatás kézi és gépi rakodással igény szerint. Nehézgépszállítás komplex gépszállító egységekkel. Házhoz szállítás, áruterítés, lomtalanítás. Tehergépjárművek bérbeadása nagyvállalatok részére.

fuvarozás

fuvarozás

Amennyiben költözik, és megbízható költöztető céget keres, nézzen körül honlapunkon, ahol tájékozódhat a szállítási és fuvarozási lehetőségekről, ajánlatokról, és a professzionális költöztetésről. A költözéssel kapcsolatos teendőkről is találhat hasznos információkat. Ha megbízható céget keres, nézzen körül oldalunkon. Ha tájékozódni szeretne a költöztetésről és lehetséges megoldásaikról, az díjakról, és a fuvarozás egyéb részleteiről is szerezhet információkat. Forduljon hozzánk bizalommal, nálunk a szakértelem a megbízhatósággal találkozik a szállítás terén is. A fuvarozásra többféle megoldást és lehetőséget ajánlunk, és a legjobb megoldásokat kínáljuk az elvárásokat maximálisan figyelembe véve.

Hirdetés
Fuvarvonal 30-203-9593 Budapesten és vidéken

Fuvarvonal 30-203-9593 Budapesten és vidéken

Fuvarozás, teher- és bútorszállítás, költöztetés Budapesten és vidéken - közúti árufuvarozás, áruterítés - lakossági költöztetés - irodaköltöztetés - zongora, pianínószállítás - anyagbeszerzés - páncélszekrény, gépszállítás - lakáson belüli bútor, anyagmozgatás - tehertaxi (pár kisbútor, háztartási gép) - bútorszerelés - lomtalanítás, zsákos sitt szállítás - csomagoló anyagok biztosítása

Hulladékeltávolítás konténeres megoldással

Hulladékeltávolítás konténeres megoldással

Budapest területén működő cégünk hulladék elszállításával foglalkozik konténeres megoldással. Újítja lakását vagy házát? Építkezik és még nem tudja hogyan fogja eltüntetni a rengeteg sittet, vagy bármely lakossági hulladékát? Mi az Erdei Konténernél erre szakosodtunk, hogy megszabadítsuk önt a feleslegessé vált dolgoktól. Látogasson honlapunkra, ott minden információ rendelkezésére áll ,hogy igényeihez mért választásra juthasson. Ha esetleg nem talál megfelelő megoldást, kollégánk egyénre szabott ajánlatot készít önnek. Hívjon minket bizalommal!

IPÓ Trans-Express

IPÓ Trans-Express

IPÓ Trans-Express Kft. belföldi és nemzetközi EXPRESS fuvarszolgáltatást, illetve fuvarszervezést végez., Közúti árufuvarozás az EU valamennyi országába, Expressz fuvarozás, Gyűjtő fuvarozás (részrakományok), Komplett rakományok szállítása, Autó- teherautó- buszmentés és szállítás 3,85 tonnáig, 2 személlyel, Autószállítás 6 tonnáig, 2 db autó egyszerre, Motorkerékpár és sportautószállítás 3,85 tonnáig, Segélyszolgálat, tehergépkocsi segélyszolgálat

Mezőgazdasági és ipari gumiabroncsok

Mezőgazdasági és ipari gumiabroncsok

A Reifen kft ipari munkagépek, földmunkagépek gumiabroncsainak forgalmazására szakosodott Célunk hogy minőségi termékek kínálata mellett a teljes körű szolgáltatást nyújtsunk partnereinek. Tevékenységünk fő irányai a földmunkagép, és mezőgazdasági gumiabroncsok, forgalmazása, de bármilyen más ipari, mezőgazdasági, építőipari, bánya, vagy különleges alkalmazású gép kerekeivel is foglalkozunk. Szakmában eltöltött számos év tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy a hozzánk fordulóknak a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk bármilyen munkagéppel, erőgéppel dolgozzék is.

Szállítás és Költöztetés - S Transport

Szállítás és Költöztetés - S Transport

Költöztető vállalkozásunk kedvező árakkal, percdíjas szolgáltatással áll az ügyfelek rendelkezésére. Tehertaxi szolgáltatásunk önállóan, illetve alkalmazott költöztetőinkkel is megrendelhető. Költöztetés összeszokott brigáddal, megbecsült szállító munkásokkal. Lomtalanítás tetszőleges számú rakodóval emeletdíj nélkül. Hívjon bennünket, ha bútorait vagy árut kell szállítani, mi segítünk! A szállítás során a ránk bízott teher 5 millió forint értékben biztosítva van. Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján 0-24 óráig várja hívását. Látogasson el weboldalunkra, olvassa el valós ajánlóleveleinket! Extra akció: februárban, ha átad költöztető csapatunknak legalább 5 darab használt elemet, a szállítás árából 5 százalék kedvezményben részesül. Az átadott veszélyes hulladékot elvisszük a megfelelő feldolgozóba. Gondolunk a környezetünkre!

Tachotax Kft. Tachográf illesztés és szerelés

Tachotax Kft. Tachográf illesztés és szerelés

Foglalkozunk tachográfok javításával, szerelésével, és a hatósági vizsgálatok előírása után végezzük a tachográfok illesztését, hitelesítést helyettesítő minősítését. Termékeink a következők: analóg, és digitális tachográfok, nyugtaadós taxiórák, digitális tachográf adatletöltő, és kiértékelő eszközök. Saját fejlesztésű termékeink: Fürkész - Adatkiértékelő szoftver, digitális tachográf vezetői kártya letöltés, tachobank - digitális tachográf adatletöltő eszköz, memobank.

Vinex Kft.: Belföldi és Nemzetközi fuvarozás, fuvarszervezés.

Vinex Kft.: Belföldi és Nemzetközi fuvarozás, fuvarszervezés.

Cégünk a Vincze Bt., 18éves fuvarozói múlt után, 1furgonos vállalkozásként indult 2006-ban. Fő profilunkra a légi áruk direkt ki-, beszállítására alapoztunk, és a gyors, pontos, megbízható munkavégzésünknek köszönhetően fuvarozó cégünk dinamikus fejlődésnek indultunk. 2008-ra cégünk Vinex Kft. néven már 8 saját autóval állt partnerei rendelkezésére. 2009-ben megszereztük az ISO 9001-es minősítést. 2010-re autóparkunkat tovább bővítettük, valamint kiterjesztettük szolgáltatásainkat a nemzetközi piacra is. Vinex Kft.: Belföldi és Nemzetközi fuvarozás, fuvarszervezés. Minden ami közúti szállítmányozás. Üzletpolitikánk alapvető elvei az emberi értékekre alapszik. Évek óta állandó sofőrökkel dolgozunk, akik segítségével megrendelőink küldeménye a megfelelő helyen és időben átadásra kerül. A Vinex Kft. a megnövekedett szállítmányozási igények miatt saját fuvarszervező munkatársat biztosít partnerei részére. Irodánk: Budapest, VII. kerület Rottembiller 6. Ügyvezető: Vincze Zsolt Telefon: 06 (20) 424-8262 E-mail: zsolt.vincze@vinexszallitmanyozas.hu Fuvarszervező: Miczki Márton Telefon: 06 (20) 420-3606 E-mail: marton.miczki@vinexszallitmanyozas.hu

Tuti menü