Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fuvarbörzék képes leírás - Szállítmányozás.tlap.hu
részletek »

Fuvarbörzék - Szállítmányozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szallitmanyozas.tlap.hu » Fuvarbörzék
Keresés
Találatok száma - 5 db
Baulogistik - Ingyenes fuvarbörze

Baulogistik - Ingyenes fuvarbörze

A Baulogistik egy olyan ingyenes fuvarbörze szolgáltatás, ami ország szerte kínál fuvarokat a szolgáltatás igénybe vevőinek. A fuvarbörze használata teljesen ingyenes, nincsen semmilyen rejtett költség. Az ingyenes rendszer használatához csak annyit kell tennie, hogy regisztrál az oldalra, és a visszaigazolás után bejelentkezik. Ezután pedig kedvére böngészhet az oldalon található fuvarajánlatok között. Ha valamelyik megtetszik, akkor foglalja le magának és már indulhat is az áruért. Az oldal a fuvarokon kívül még több, hasznos linket is felsorakoztat a fuvarozóinak kényelmének érdekében.

Fuvar Mix

Fuvar Mix

Az első igazán magyar fuvarozási webpiac A Fuvarmix céljául tűzte ki, hogy a fuvarozás gazdasági szereplőit egy közös webpiacon hozza össze. Maga és a piac résztvevőinek korrekt piaci magatartásával törekszik a szereplők gazdasági eredményeinek növelésére, azok pozíciójának megerősítésére. Fiatal, innovatív vállalkozás, ami alakulását tekintve régebb-re nyúlik vissza. Az 1993-ban alakult cég kezdetben szállítmányozással foglalkozott. 2007-ben alakult át, és a tulajdonosok több éves tapasztalata alapján, (használva a különböző fuvarbörzés weboldalakat, azok gyakorlatban tapasztalt hiányosságait) elhatározta, hogy az elméletet gyakorlatra fordítja le. Ezzel segítve a fuvarozási piac gazdasági szereplőit.

Mindenfuvar

Mindenfuvar

Amennyiben vállalkozása költöztetés, fuvarozás, futár, szállítás, lomtalanító, kategóriában dolgozik és szeretné növelni a szállítás megrendeléseinek számát várjuk fuvarozói regisztrációját. Kérnénk az adatait költöztetés, fuvarozás, futár, szállítás, lomtalanító, kategóriákat a fuvarvállalási területeket pontosan jelölje. A díjfizetés módját bejelentkezés után email-benn tudatjuk.

Quicktransport

Quicktransport

Quicktransport fuvar ajánlattételi felület. Teljesen ingyen tehet fuvarajánlatot a kiírási felületünkön. A kereskedő,gyártó valamint speditőr cégek munkájának megkönnyítése érdekében, programunk jelentős munkát és időt tud megtakarítani a felhasználóinak. Egyszerű felhasználói felület teszi lehetővé munkájának meggyorsítását. Mind a kereskedelmi, mind a gyártó cégeknek remek lehetőséget kínálunk, hogy termékeik, a leghamarabb, legolcsóbban, és biztonságban eljusson partnereikhez, vevőikhez.

Spedmart fuvarbörze

Spedmart fuvarbörze

A SpedMart egy exkluzív fuvarbörzébe való belépéshez egy fuvarozónak komoly előírásoknak kell megfelelnie. Amilyen adatokra a rendszerbe való belépéshez szükség van: céges adatok, Cmr-biztosítási igazolás, valamint rendelkeznie kell WebEye járműkövető rendszerrel. A megbízó a WebEye rendszerének köszönhetően a fuvarról olyan információk birtokába juthat, mint a gázpedál állásának statisztikáia, a raktér hőmérséklete vagy a gépjármű pontos pozíciója. A rendszer képes a csúszásokat jelezni a megrendelő felé.

Tuti menü