Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csomagolástechika képes leírás - Szállítmányozás.tlap.hu
részletek »

Csomagolástechika - Szállítmányozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szallitmanyozas.tlap.hu » Csomagolástechika
Keresés
Találatok száma - 8 db
Bizerba címke

Bizerba címke

A mindennapos tartós terhelésre tervezett nyomtatóműveknek a rendkívüli igénybevétel miatt a legszigorúbb követelményeknek kell megfelelniük. Bizerba P E termopapír és termofólia, hagyományos vellum- és simított papír, fóliázott papírtermékek is részei a kínálatnak, ezek mindegyike lehet különböző négyzetmétersúlyú és készülhet ragasztó nélküli sávval is. A Bizerba PSS (Parcel Shipping System) csomagszállító rendszer egy olyan teljes, hitelesíthető, és mindenekelőtt a közlekedésért felelős szervezetek által jóváhagyott rendszert kínál, mely a expediálási és logisztikai feladatokat optimalizálja. A PSS rendszer segítségével az ISO 9001 szabványnak megfelelően, kedvező költséggel végezhető az árukiszállítás.

Carila kft

Carila kft

A Carila Termékgyártó és kereskedelmi Kft. családi vállalkozásként, kizárólag magyar tulajdonosi háttérrel alakult. A kezdetekben a címke és festékszalag piac egy kis szegmensét próbáltuk viszonteladóként megcélozni, melynek eredményeként kiváló kapcsolatokat tudtunk kialakítani a terület beszállítóival. Az eltelt évek során folyamatosan igyekeztünk alkalmazkodni az egyre növekvő megrendelői igényekhez, biztosítva azok mind teljesebb körű kielégítését.

Cimkék és vonalkódok nyomtatása

Cimkék és vonalkódok nyomtatása

Az általunk készített nyomtatott valamint nyomatlan öntapadó címkék, illetve szalagok az ipar és a kereskedelem különböző területein kerülnek felhasználásra. A piaci igényeket figyelembe véve cégünk az egyik leghatékonyabb és legolcsóbb megoldást kínálja terméke azonosítására. A cimkék készítését vállaljuk feketével nyomtatva, egyedi igény szerint kék, zöld, vagy piros egyszínű nyomtatással, valamint nagyobb mennyiségnél 4 színű nyomást is vállalunk tekercses, íves, A4-es és leporelló formátumban.

Címkék, dobozok tervezése készítése Azimex

Címkék, dobozok tervezése készítése Azimex

Azimex Kft Az Azimex Kft. 1997-ben alakult. 100%-ban magyar tulajdonú magánvállalkozás. A vállalatunk tevékenysége: papír- és nyomdaipari termékek előállítása és feldolgozása, saját gépparkunkkal. Majd ezen termékek értékesítése és közvetlen kiszállítása kereskedelmi logisztikai hálózatunkkal történik. Jelenlegi gyártástechnológiánk lehetővé teszi, az alábbi termékek helyi előállítását: Nyomott és nyomatlan Leporelló, fax papír, pénztárgéptekercs, banki thermotekercs, fotópapír, készpénz átutalási megbízás, számla, számlás csekk, pénzügyi, számviteli-szigorú számadású- és egyéb irodai nyomtatványok, öntapadós etikett címkék, hullámkarton dobozok. Gépeink kapacitásának megfelelően nagy mennyiségben standard nyomtatványokat, vagy kisebb mennyiségű egyedi, sőt: speciális nyomdaipari termékeket állítunk elő ? hatékonyan, költségtakarékosan. Cím: 2800 Tatabánya, Mészáros út 4. Tel: 06-34/314-110, 06-34/311-592 Fax: 06-34/300-039 E-mail: azimex@t-online.hu Ügyvezető: Szatmá ri Gábor               20/941-10-47

Corline kft

Corline kft

Magas színvonalú műszaki megoldások kidolgozása, vevőre szabott ajánlatok készítése. Több éves gyakorlattal rendelkezünk egyutas és többutas exportcsomagolások tervezésében, gyártásában, beszállítói háttér biztosításában. Az egyszerű kereskedelem helyett komplex szolgáltatással állunk vevőink rendelkezésére, biztosítva ezzel azt a beszállítói minőséget, amelyet az általunk képviselt cégek nyújtanak partnereiknek a világ bármely pontján. Budapesten működő központi irodánk és raktárkapacitásunk áll partnereink rendelkezésére.

Csomagolás és rögzítés

Csomagolás és rögzítés

A Frommcsoport tervezi, fejleszti és gyártja az egységcsomagoláshoz és rögzítéshez szükséges gépek és anyagok széles választékát. Fő profilunk a raklapos rögzítés pántolással vagy stretch-fóliázással. Automata fóliázó és pántoló rendszereink emberi beavatkozás nélkül képesek dolgozni. A márka jegyzett AirPad térkitöltő rendszer az áruvédelemben teljesít kimagasló szolgálatot.

Nardaker Termelő és Szolgáltató Kft.

Nardaker Termelő és Szolgáltató Kft.

Cégünk felismerte, hogy a XXI. században a kereskedelemnek, logisztikának, gyártóiparnak és sok más iparágnak elengedhetetlen szükségessége a csomagolás. A jó, megfelelő minőségben elkészített, megtervezett csomagolás. Az csak akkor lehet megfelelő, ha kívánt terméknek megfelelően van kialakítva. A fokozódó vevői igények valamint az átlátható és hibamentes gyártás szervezése érdekében cégünk tervei között szerepel az iso tanúsítvány megszerzése.

Vonalkód olvasó, vonalkód nyomtató, adatgyűjtő

Vonalkód olvasó, vonalkód nyomtató, adatgyűjtő

Vonalkód nyomtatót vagy olvasót, esetleg munkaállomást keres? Netán egy Panasonic Toughbookot szeretne vásárolni? Akkor nálunk jó helyen jár! Oldalunkon megtalálja a legjobb toughbookat, munkaállomásokat, felsőkategóriás asztali számítógépet, vonalkód nyomtatókat, olvasókat és kiegészítőiket. Nálunk biztosan megtalálja azt, amit keres!

Tuti menü