Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autó szállítás képes leírás - Szállítmányozás.tlap.hu
részletek »

Autó szállítás - Szállítmányozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szallitmanyozas.tlap.hu » Autó szállítás
Keresés
Találatok száma - 8 db
Autómentés bel- és külföldön

Autómentés bel- és külföldön

Balogh Zsolt vagyok, 2009 óta foglalkozom autómentéssel- és szállítással. Emellett vállalom nagyméretű berendezések, gépek, bútorok szállítását és költöztetést is. Elszállítok mindent, ami felfér a platóra illetve befér a ponyva alá. Jelenlegi járműparkom egy VW T5 alvázra épített professzionális autószállító. A jármű átalakítását és a speciális szerelvények felszerelését az ausztriai Fitzel gyárban végezték. A gépjármű 4 éves, kifogástalan állapotú. Légkondicinált, légrugós, a kabin +2 fő számára is kényelmes.

Autómentés Non-Stop

Autómentés Non-Stop

Örömmel értesítjük, hogy megtalálta azt a vállalkozást, mely az Ön számára biztosítja az autómentés terén a pontos munkát, gyors kiszállást az ország egész területén Győrtől Budapestig, Gödöllőtől Szolnokig. Ön csak annyit fog észrevenni, hogy A pontból B pontba eljutott a gépjármű a legnagyobb biztonságban, a megbeszélt időpontra. A vidéki kiszállás tartalmazza az autópálya diját. Elérhetőek vagyunk az év minden napján ténylegesen, azaz ha Önnek szüksége van autómentőre december 24-én este 7-kor vagy január 1-én hajnali 1-kor, akkor mi ott leszünk az adott időre, legyen az akár Budapesten, Vácott vagy Győrben.

Autómentés, autószállítás 0-24 | Rétfalvi Autómentő

Autómentés, autószállítás 0-24 | Rétfalvi Autómentő

Cégünk az Autómentő Rétfalvi Veszprémi székhelyű vállalkozás. Személy szerint Rétfalvi Károly autószerelő, autóversenyző 1982 óta foglalkozik autómentéssel, autószállítással és segélyszolgálattal. Vállalkozásunk létrehozását elsősorban az motiválta, hogy az akkori állami autószerviz (Afit) autómentőjét munkaidőben is nehéz volt mozgósítani, munkaidő után, hétvégén, ünnepnapokon pedig egyszerűen lehetetlen. Ezért vállalkozásunkat ezzel a szlogennel indítottuk, és immár 30 éve, a mai napig eszerint dolgozunk.

Autómentő Budapesten

Autómentő Budapesten

Autómentő szolgáltatás belföldön és külföldön, Európából vagy bármely európai országba. Autómentő járműveinkkel személyautók, terepjárók, transporterek, kisebb munkagépek, luxus-, illetve veterán autók és egyéb járművek mentését, szállítását végezzük, nemzetközi megbízások esetén is szakszerűen, 20 éves tapasztalattal. Műszaki meghibásodás, baleset, tűz, elemi csapás, vagy rongálás során mozgásképtelenné vált járművek mentése, szállítása rövid határidővel magas színvonalon.

Fecó Fuvar - autómentés

Fecó Fuvar - autómentés

Gyors autómentési szolgáltatásokra van szüksége? Esetleg teherfuvarozásra? A Fecó Fuvar áll rendelkezésére! 1999 óta foglalkozunk fuvarozási szolgáltatások nyújtásával elsősorban Nagykanizsán, Zala és Somogy megye környékén, 24 órás ügyelettel. Tekintse meg internetes oldalunkat a részletes információkért és elérhetőségeinkért, és kérjen ingyenes visszahívást! Igény esetén külföldi felkérést is elvállalunk. Teherautóink darus illetve billenős kivitelezésben készültek, elektromos csörlővel felszerelve. Jó ha tudja, hogy valós autómentőssel szállíttatja-e gépjárművét, mivel forgalmi ellenőrzés során a hatóságnak jogában áll az ügy kivizsgálásáig a szállító jármű és rakományának lefoglalására.

Gépjárműszállítás

Gépjárműszállítás

Cégünk a Hosza-Trade Bt. 1997-óta működik, mint családi vállalkozás, egyik profilunk az autómentés, autószállítás. Bp-en akár fél órán belül a helyszínen tudunk lenni, vidékre, külföldre 1 órán belül indulni tudunk. Munkánkat ügyfélbarát árainkon próbáljuk meg az önök rendelkezésére bocsájtani akár bel- vagy külföldön egyaránt.

Non-Stop autómentő

Non-Stop autómentő

Autómentés, járműszállítás: Autómentés belföldön és külföldön. Autómentő járműveinkkel személygépkocsik, motorkerékpárok, utánfutók és tehergépjárművek mentését is szakszerűen végezzük. Teljeskörű személy és tehergépkocsik, motorkerékpárok, utánfutók, építőipari és munkagépek szállítása és mentése belföldön és külföldön.

Papp-Molnár Trans

Papp-Molnár Trans

Vállalkozásunk pécsi székhellyel 2000 februárjában kezdte meg tevékenységét. Szolgáltatásaink köre elsősorban nemzetközi autószállítás, illetve sérült vagy balesetet szenvedett járművek szállítására terjed ki. Célunk ügyfeleink problémamentes, megbízható kiszolgálása. Gépkocsiparkunk kialakításakor ügyeltünk a gépkocsik kitűnő műszaki állapotára. A gépkocsik átlagkora 2 év.

Tuti menü