Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Állatszállítás képes leírás - Szállítmányozás.tlap.hu
részletek »

Állatszállítás - Szállítmányozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szallitmanyozas.tlap.hu » Állatszállítás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Állatmentő

Állatmentő

Az állatmentő vállalkozás gondolata 1994-ben született. Egy sajnálatos közúti baleset során voltam kénytelen szembesülni a valósággal. Találtam az út közepén egy szerencsétlen elütött kutyát. Azonnal megálltam, s mivel akkor még nem voltam járatos a témában, ezért megpróbáltam nem magam megoldani a helyzetet, hanem arra gondoltam, hogy szakembert hívok, aki segít a kutyát megfelelő helyre szállítani. Hosszas telefonálás után sikerült csak hívni valakit, aki - érzésem szerint irreálisan - magas összegért (állítólag és remélhetőleg) a megfelelő helyre szállította. Úgy alakult, hogy hosszú éveknek kellett eltelnie, amíg az akkor született gondolatból működő vállalkozás lett.

Hck Futárszolgálat

Hck Futárszolgálat

Cégünk Magyarország-Anglia-Írország útvonalon vállal háztól-házig rendszeres, előre meghatározott, rendszeres időközönkénti nemzetközi csomagszállítást, valamint belföldi csomagszállítást, költöztetést 2007 óta. Igény esetén más európai országba is fuvarozunk, többek között a Benelux államokba, Franciaországba, Németországba, Ausztriába. Szállítás, benne kutya, macska szállítás, csomagküldés Magyarországról Angliába, Írországba, illetve Írországból, Angliából Magyarországra. Ez az, amiben profik vagyunk!

Kedvenc állatszállítás

Kedvenc állatszállítás

Ha gondot okoz kedvencének szállítása, mi megoldjuk ezt a problémáját! Budapesten és Pest megye területén légkondicionált, minden vonatkozó előírásnak megfelelő állatszállítónkkal vállaljuk kutyusának, cicájának, vagy egyéb házi kisállatának szakszerű szállítását. Ha fontos Önnek a kényelem, a megbízhatóság és a gyorsaság, akkor hívja tapasztalt állatorvosi háttérrel rendelkező állatszállító szolgáltatásunkat! A nap 24 órájában rendelkezésére állunk, hogy kedvencét elszállítsuk az állatorvosához, az állatkórházba, a kozmetikushoz, a tenyésztőhöz, a repülőtérre, vagy bárhova, ahova kéri.

Lószállítás

Lószállítás

Ekbauer István állattenyésztő egyéni vállalkozó vagyok. 1980-óta foglalkozom lovakkal. Már kezdő lovászként munkaköri feladatom volt a lószállítás sport rendezvényekre, kancák fuvarozása fedező ménekhez. 1990-től saját lovardát üzemeltetek. Fő profil a lovagoltatás, sétakocsizás, de lótenyésztéssel is foglalkozom. Ennek köszönhetően a lószállítás gyakori feladatom. 30 éves lovas tapasztalatom során gyakran találkoztam problémás lovakkal, nehezen kezelhetőségük ellenére a szállításuk minden esetben baleset- és sérülés mentesen zajlott.

Nemzetközi- és belföldi élőállat-szállítás

Nemzetközi- és belföldi élőállat-szállítás

Az Agrosped Hungary Kft. 2001-ben jött létre, azzal a céllal, hogy nemzetközi- és belföldi élőállat-szállítást végezzen. A belföldi fuvarfeladatok mellett egyre nagyobb teret nyert a nemzetközi szállítás, melyhez a legmegbízhatóbb technikai háttér és szakmai hozzáértés szükséges. A dinamikus fejlődés eredményeként ma már 11 szerelvénnyel rendelkezünk. Ezek mindegyike megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi és élőállat-szállítási előírásoknak. A járműpark típusukat tekintve DAF XF 95-s és XF 105-s, melyekből utóbbiak már az Euro 5-ös normáknak is megfelelnek.

Tuti menü